Close
Megszületett a döntés: eddig lesz érvényes a védettségi igazolvány az EU-ban

Megszületett a döntés: eddig lesz érvényes a védettségi igazolvány az EU-ban

Majdnem egy évig lehet vele utazni.

Az Európai Bizottság döntése értelmében kilenc hónapig, azaz 270 napig lesz érvényes a koronavírus elleni védettséget igazoló uniós igazolvány

az Európai Unión belüli utazások esetében.

A tájékoztatás szerint az egységes elfogadási időszak rögzítésével kívánják biztosítani az utazásra vonatkozó tagállami intézkedések összehangolását.

Az új szabályok pedig azt is szavatolják, hogy az esetleges utazási korlátozások a rendelkezésre álló legjobb tudományos bizonyítékokon és objektív kritériumokon alapuljanak.

(Forrás: MTI, fotó: Getty Images)

koronavírus | vakcinaigazolvány | covid | eu | védettségi igazolás

FOLYTASD EZZEL

Fantasztikus új úti célokkal bővít a WizzAir

Ettől az időponttól utazhatunk egyénileg is Japánba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Az álom és ébrenlét varázslatos világába repít az idei S/ALON Budapest lakástrend kiállítás
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom