Close
Olyan világos ez a gyönyörű brazil ház, hogy hasraesik rajta a napsugár

Olyan világos ez a gyönyörű brazil ház, hogy hasraesik rajta a napsugár

Buja központi kerttel és csodálatos részletekkel nyűgöz le ez a kortárs otthon.

A Shieh Arquitectos Associados tervezte meg ezt a mesés brazil családi házat, méghozzá a kert köré: minden hálószobából közvetlenül fűre léphetnek a ház lakói. A The Courtyard House for Two Boys névre keresztelt otthon Vinhedóban épült, Sao Paolótól egy órányira, mivel a család közel akart maradni a nagyvároshoz, de mégis nyugodtan szerettek volna élni. Ez sikerült is:

ebben a pompás, napfényes házban csak úgy árad a harmónia az összes négyzetméterből.

A házban minden az udvar köré rendeződik: az összes helyiség tolható üvegajtókkal nyílik a pázsitos kertre. A gyerekek miatt egyszintes házat preferáltak a tulajok, így a négyszáz négyzetméteres ház, egy teraszt leszámítva teljesen földszinti, beleértve az elképesztően pazar medencét is.

A házban három hálószoba található a közös helyiségeken kívül, ahol nem nehéz kiszúrni az olyan dizájnerbútorokat mint az Eames-fotel és az olyan stílusos részleteket mint a portugál mozaikok a padlón.

Gyönyörű lett, a nyugalom és a stílusosság itt kéz a kézben jár.

(Fotók: Leonardo Shieh)

modern | nagy sztori | ház | világos | brazil

FOLYTASD EZZEL

Mangó és beton ennyire még nem állt jól egymásnak mint ebben az indiai házban

Ez a magánrepülő fényűzőbb, mint egy ötcsillagos szálloda

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom