Close
Olyan világos ez a gyönyörű brazil ház, hogy hasraesik rajta a napsugár

Olyan világos ez a gyönyörű brazil ház, hogy hasraesik rajta a napsugár

Buja központi kerttel és csodálatos részletekkel nyűgöz le ez a kortárs otthon.

A Shieh Arquitectos Associados tervezte meg ezt a mesés brazil családi házat, méghozzá a kert köré: minden hálószobából közvetlenül fűre léphetnek a ház lakói. A The Courtyard House for Two Boys névre keresztelt otthon Vinhedóban épült, Sao Paolótól egy órányira, mivel a család közel akart maradni a nagyvároshoz, de mégis nyugodtan szerettek volna élni. Ez sikerült is:

ebben a pompás, napfényes házban csak úgy árad a harmónia az összes négyzetméterből.

A házban minden az udvar köré rendeződik: az összes helyiség tolható üvegajtókkal nyílik a pázsitos kertre. A gyerekek miatt egyszintes házat preferáltak a tulajok, így a négyszáz négyzetméteres ház, egy teraszt leszámítva teljesen földszinti, beleértve az elképesztően pazar medencét is.

A házban három hálószoba található a közös helyiségeken kívül, ahol nem nehéz kiszúrni az olyan dizájnerbútorokat mint az Eames-fotel és az olyan stílusos részleteket mint a portugál mozaikok a padlón.

Gyönyörű lett, a nyugalom és a stílusosság itt kéz a kézben jár.

(Fotók: Leonardo Shieh)

brazil | családi ház | otthon | nagy sztori | modern

FOLYTASD EZZEL

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram