Close
Ha szereted Scarlett Johanssont és Wes Andersont, van egy bomba hírünk

Ha szereted Scarlett Johanssont és Wes Andersont, van egy bomba hírünk

Nagyon-nagyon várós mozi jön!

A Wes Anderson-filmek rajongóinak és a Scarlett Johansson fanoknak nagyon jó hírt közölt a The Hollywood Reporter, ugyanis Johannson is csatlakozott ahhoz a válogatott színészgárdához, amely szerepet kapott Wes Anderson új filmjében.

Az Elveszett jelentés vagy épp a Fekete özvegy sztárja Spanyolországban kezdett forgatni Wes Andersonnal. A színésznő korábban is dolgozott a rendezővel, a Kutyák szigete című filmjében adta az egyik animációs szereplő, Nutmeg hangját.

Anderson új produkciójában, amelynek ő írta a forgatókönyvét is, mások mellett

Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, valamint Margot Robbie és Tom Hanks is kamera elé áll.

A forgatókönyvről egyelőre semmit sem lehet tudni, és az sem derült ki, hogy Johannson milyen szerepet kapott. Az eddig már hétszer – köztük A Grand Budapest Hotelért – Oscar-díjra jelölt rendező új filmjének forgatása szeptemberben fejeződik be, októberben pedig A francia kiadás című legutóbbi filmjét kezdi forgalmazni a Searchlight. Scarlett Johannsont 2020-ban a Házassági történet és a Jojo Nyuszi című filmért is Oscar-díjra jelölték.

(Fotók: Getty, forrás: MTI)

scarlett johannson | film | mozi | wes anderson | oscar-díj

FOLYTASD EZZEL

Egészen hihetetlen híresség indul Joe Biden ellen az amerikai elnökválasztáson

Ilyen árakra készüljön az, aki élő fát vásárolna karácsonyra

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram