Close
Jó ügyért futhatsz most vasárnap

Jó ügyért futhatsz most vasárnap

Azokért, akik nem futhatnak.

A Wings For Life World Run egy egyedülálló, globális mozgalom, világszerte megrendezett verseny futók és kerekesszékes résztvevők számára.

A csoportos futást eredetileg május 9-re tervezték Magyarországon, ám végül azt lemondták a szervezők. Az applikációnak (App Store, Google Play) köszönhetően a futás azonban egyénileg, vagy kisebb csoportban (saját felelősségre) bárhol teljesíthető most vasárnap 13 órától.

A nevezés díja tizenöt euró, melyet száz százalékban a gerincvelőt érintő betegséggel vagy sérüléssel együtt élők gyógyítására és a lehetséges gyógymódok kutatására fordítanak.

További részletekért ide érdemes kattintani.

(Fotó: Pixabay)

ajánló | jótékony | szabadidő | verseny | program

FOLYTASD EZZEL

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Két napig Budapesten minden a whiskyről és a prémium párlatról fog szólni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom