Close
Átárad a lelkedben a tavasz ettől a buja környezetbe ékelt wyomingi háztól

Átárad a lelkedben a tavasz ettől a buja környezetbe ékelt wyomingi háztól

Nem gondoltuk, hogy huzamosabb időt töltenénk Jacksonban, de most nagyon megfordult az álláspontunk.

A CLB építészstúdió egy, már húsz éve álló házon végzett pazar ráncfelvarrást a hegyekkel, erdőkkel és ranchokkal sűrű síközpont, Jackson mellett.

A Paintbrush Residence névre keresztelt, négyszögletes otthonban a tervezők gyönyörűen játszanak a textúrákkal, kialakítása pedig teljesen olyan, mintha egy óriási faház lenne a természet közepén.

A 223 négyzetméteres otthont csodásan ölelik körbe a fák, a tavaszi fény pedig melegen süt át az acéllemezeken. A beltérben dominál az otthonos és szintén melegséget árasztó faburkolat, a dizájntárgyak közt pedig nem egy ikonikus darabot is könnyen ki lehet szúrni, például a Le Corbusier LC4 Chaise Lounge-t.

Szívesen eltöltenénk itt a tavasz első heteit!

(Fotók: Matthew Millman, forrás: Dezeen)

éptíészet | jackson | dizájn | ház | tavasz

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram