Close
Ed Sheerannek húsos a feje! – Zack Tipton-podcast

Mi a közös pont az Elton John napszemüvegét díszítő pénisz, Seattle, Pécs és a bakelitek között? Zack Tipton, a Tipton szemüvegbrand alapítója tudja a választ.

Felveszed, és azonnal kúlabbnak nézel ki, az IQ-d pedig harminc pontot emelkedik. Ezt várjuk egy jó szemüvegkerettől, a Tipton pedig hiba nélkül hozza ezt a hatást. Zack Tipton Seattle-ben alapította szemüveg brandjét, de már évtizedek óta Budapesten él és dolgozik. Vele beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, hogyan tud releváns maradni egy gyorsan változó világban, miért szereti a mezcalt, miért akarta beperelni a Pink Floyd és hogy milyen kollaborálni a Belgával. A podcastből minden kiderül!

ed sheeran | podcast | napszemüveg | pink floyd | zack tipton

FOLYTASD EZZEL

Öt interjú, amiben megkérdeztük azt, amit más még sohasem

Így lehetünk zöld hedonisták - Dr. Lelkes Orsolya-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom