Close
Ezért érdemes magaddal vinni zuhanysapkát az utazásra

Ezért érdemes magaddal vinni zuhanysapkát az utazásra

A bepakolás általában a nyaralás egyik legnyűgösebb része. Egy szakértő  tippjét alkalmazva itt-ott megkönnyíthető a folyamat bizonyos része.

Ha kézipoggyászt viszünk magunkkal, a csak korlátozottan rendelkezésre álló hely miatt nem könnyű elválasztani a bőröndbe pakolandó dolgokat és mindent elhelyezni benne.

Egy túrázással teli kalandos nyaralás esetén pedig előfordulhat, hogy koszos cipőt kell csomagolni a bőröndbe, mert nem mindig van lehetőség rendesen megtisztítani a lábbeliket egy repülőút előtt. Ilyenkor érdemes alkalmazni a One Traveller utazási szakembereinek trükkjét:

egy zuhanysapkát.

Praktikus és egyszerű, elég csak rátekerni a cipőre. A gumi a helyén tartja, a műanyag kupak pedig megakadályozza, hogy a szennyeződés átkerüljön a ruhákra.

Sok szállodában az ingyenes piperecikkek mellett fürdősapkát is adnak a vendégnek, ez a cipős trükk pedig remek módja a sapkák felhasználásának, már ha éppen nem az eredeti feladatot teljesítik.

Ha megnyújtanád a vakációérzést vagy ha idén egyáltalán nem fogsz tudni kimozdulni, íme, néhány tipp, amivel megidézheted a nyaralás atmoszféráját.

(Forrás: Express, fotók: Getty Images)
trükk | hack | repülés | cipő | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram