Close
Ilyen egy 135 millió dolláros manhattani kilátás

Ilyen egy 135 millió dolláros manhattani kilátás

432 Park Avenue, 79. emelet, 750 négyzetméter, és olyan kilátás, mintha helikopterből néznéd a várost. Egy pár perce elfelejtettünk pislogni.

Művészeti installációnak is simán elmenne az a lakás, amelyet most hirdetnek eladásra Manhattanben, a Park Avenue-n. A teljes 79. emeletet elfoglaló lakást az Engel & Völkershez tartozó Mercedes Berk Team luxusingatlan-menedzsment cége kezeli, és most 135 millió dollárért hirdetik eladásra. Hogy mit kap ezért cserébe szerencsés új tulaja?

Egy 750 négyzetméteres, öt hálóval és öt fürdővel rendelkező lakást, amelyhez két külön stúdiólakás is tartozik az emeleten belül. És mindegyik szobából valami olyan szájtátós panoráma, ami még New York-i mércével mérve is egészen hihetetlen.

A lakás japánosra hangolt dizájnjáért a Sugimoto felel, akik olyan anyagokkal dolgoznak, mint egy ezeréves cédrus, 15. századi kövek, szén-dioxid-elszívó mészkő- és tengerimoszat-rostok, de van saját bonszaikert is, és számos olyan elem, amitől már maga a lakás is olyan, mint egy műalkotás. Ó, és van az a bizonyos kilátás is.

(Fotók: Rafael Vinoly Architects/Halkin Mason)

FOLYTASD EZZEL
Ez a magyar kabin uralhatja a kisházak piacát
A világ egyik legmeghatározóbb építészportálja méltatja a Magyar Zene Házát
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom