Close
Ilyen egy 135 millió dolláros manhattani kilátás

Ilyen egy 135 millió dolláros manhattani kilátás

432 Park Avenue, 79. emelet, 750 négyzetméter, és olyan kilátás, mintha helikopterből néznéd a várost. Egy pár perce elfelejtettünk pislogni.

Művészeti installációnak is simán elmenne az a lakás, amelyet most hirdetnek eladásra Manhattanben, a Park Avenue-n. A teljes 79. emeletet elfoglaló lakást az Engel & Völkershez tartozó Mercedes Berk Team luxusingatlan-menedzsment cége kezeli, és most 135 millió dollárért hirdetik eladásra. Hogy mit kap ezért cserébe szerencsés új tulaja?

Egy 750 négyzetméteres, öt hálóval és öt fürdővel rendelkező lakást, amelyhez két külön stúdiólakás is tartozik az emeleten belül. És mindegyik szobából valami olyan szájtátós panoráma, ami még New York-i mércével mérve is egészen hihetetlen.

A lakás japánosra hangolt dizájnjáért a Sugimoto felel, akik olyan anyagokkal dolgoznak, mint egy ezeréves cédrus, 15. századi kövek, szén-dioxid-elszívó mészkő- és tengerimoszat-rostok, de van saját bonszaikert is, és számos olyan elem, amitől már maga a lakás is olyan, mint egy műalkotás. Ó, és van az a bizonyos kilátás is.

(Fotók: Rafael Vinoly Architects/Halkin Mason)

japán | park avenue | dizájn | manhattan | panoráma

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram