Close
Ilyen egy 135 millió dolláros manhattani kilátás

Ilyen egy 135 millió dolláros manhattani kilátás

432 Park Avenue, 79. emelet, 750 négyzetméter, és olyan kilátás, mintha helikopterből néznéd a várost. Egy pár perce elfelejtettünk pislogni.

Művészeti installációnak is simán elmenne az a lakás, amelyet most hirdetnek eladásra Manhattanben, a Park Avenue-n. A teljes 79. emeletet elfoglaló lakást az Engel & Völkershez tartozó Mercedes Berk Team luxusingatlan-menedzsment cége kezeli, és most 135 millió dollárért hirdetik eladásra. Hogy mit kap ezért cserébe szerencsés új tulaja?

Egy 750 négyzetméteres, öt hálóval és öt fürdővel rendelkező lakást, amelyhez két külön stúdiólakás is tartozik az emeleten belül. És mindegyik szobából valami olyan szájtátós panoráma, ami még New York-i mércével mérve is egészen hihetetlen.

A lakás japánosra hangolt dizájnjáért a Sugimoto felel, akik olyan anyagokkal dolgoznak, mint egy ezeréves cédrus, 15. századi kövek, szén-dioxid-elszívó mészkő- és tengerimoszat-rostok, de van saját bonszaikert is, és számos olyan elem, amitől már maga a lakás is olyan, mint egy műalkotás. Ó, és van az a bizonyos kilátás is.

(Fotók: Rafael Vinoly Architects/Halkin Mason)

FOLYTASD EZZEL
Te mit szólnál, ha ablakok helyett óriásképernyők lennének a repülőkön? Mert lehet, hogy ez a jövő
Egy gombnyomással letöltheted és megépítheted ezt a vagány fabiciklit
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom