Close
A legmenőbb dizájnstúdiók vették át a terepet ebben a New York-i raktárban

A legmenőbb dizájnstúdiók vették át a terepet ebben a New York-i raktárban

Akadnak olyan termékek, amelyeket simán megrendelünk interneten keresztül, ám olyan dolgok is, amelyeket jobban szeretünk testközelből megvizsgálni és megtapogatni. A lakberendezési tárgyak inkább az utóbbi kategóriába tartoznak, ezért nyitott stílusos bemutatótermet a 1stdibs webshop.

A mindeddig csupán digitális formában működő, leginkább bútorokat, ékszereket, lámpákat, divatcikkeket és dekorációt forgalmazó áruház egy korábbi raktárépület hetedik emeletén alakította ki a hatalmas bemutatótermét. A helyszínen szinte minden irányzat képviselteti magát az antiktól kezdve a vintázson keresztül a legmodernebb dizájnig.

A termékek között találhatunk például foteleket, asztalokat, merész világítótesteket, képzőművészeti alkotásokat, vázákat, csillárokat, szőnyegeket és mindenféle egyéb lakberendezési tárgyat amelyek egytől egyig elismert dizájnstúdióktól, illetve kiskereskedőktől származnak. Az ötven kiállító között szerepel például a Fernando Mastrangelo, a Ladies & Gentleman Studio és a Chang & Co.

A 1stdibs egyébként nem az egyetlen digitális platform, ami bemutatótermet nyitott mostanában az Egyesült Államokban. A Hay nevű dán dizájnmárka Portlandben, míg a svéd bútorgyártó Hem Los Angelesben nyitott hasonlót.

Ha érdekel a dizájn, és hogy miképpen lehet betonból gyakorlatilag bármilyen formát hajtogatni, akkor

ez bizony tetszeni fog:

(Képek: Dezeen)

dizájn | installáció | new york | bemutatóterem | 1stdibs

FOLYTASD EZZEL

Közel tíz éve nem hirdettek még ennyi eladó házat, mint most

Itt a Red Dot-díjas kiállítás: több mint negyven dizájner alkotásaival vár a 360 Design Budapest

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram