Close
Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

A Cakó legfrissebb téli kollekciója a brand ethoszának nyílegyenes folytatása: visszatértek a meleg földszínek és a neutrális tónusok.

– Szögletes szabásvonalak jellemzik a fazonokat, nőies, de mégis laza vonalvezetéssel. A kockás szettek rögtön nagy kedvencek lettek a vásárlók körében – mondta el Cakó Kinga a Roadsternek. – Rám nem feltétlenül jellemző a mintás anyag használat, de ebbe a barna tónusú anyagba beleszerettem.

Bő fazonú nadrágok is vannak a kollekcióban, többféle overál és nőies fazonú télies ruha. Ezeket személyesen is meg lehet nézni a Cakó új showroomjában, amely novemberben új helyre, a II. kerületi Kis Rókus utca 33-as szám alá költözött.

A showroom megnyitója a morcos időjárás ellenére a brandre jellemző könnyed és bohém hangulatban telt, a zenéről Lábas Viki és Herrer Sára, a Margaret Island és a Mary Popkids énekesnője, és Járai Márk gondoskodott.

Ahogy említettük, a teljes kollekció elérhető és felpróbálható a showroomban, aki pedig valaki mást lepne meg egy Cakó-darabbal, az ajándékkártyát is beszerezhet ugyanott.

(Fotó: Oleg Borisuk, Erdőháti Áron)

cako | ősz-tél 2022 | kollekció | cakó kinga

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram