Close
5 ok, amiért érdemes otthon sportolnod!

5 ok, amiért érdemes otthon sportolnod!

Vannak mozgásformák, amik otthoni körülmények között aligha valósíthatóak meg. Na, de azért jócskán akadnak olyan variációk is, amikhez nem kell kimozdulni, amikkel rengeteg időt takaríthatsz meg, és amik nem pusztán a testedet dolgoztatják meg!

Készen állsz egy kis jógázásra?

A jóga a lélek barátja is, ez vitathatatlan. Az interneten számtalan videót találhatsz a témában. A legegyszerűbb mozdulatokkal ildomos kezdeni és a különböző pózokkal egyetemben az idegek megnyugtatása is megvalósulhat. Hogy mi kell mindehhez? Egyrészt türelem. Másrészt a profi jógaszőnyegek közül egy, ami a saját igényeidnek maradéktalanul megfelel. Nyilván felesleges élből a legdrágább darabbal indítanod, de a későbbiekben, ha úgy érzed, hogy ez az a sport, ami neked való, akkor tovább bővítheted az „infrastruktúrádat”.

1. Otthon is elsajátítható

Az internetes anyagoknak köszönhetően könnyedén megtanulhatod azokat a pózokat, amiket aztán teljes biztonsággal megpróbálhatsz egyedül kivitelezni. Ha nagyon bizonytalannak érzed magad, akkor találhatsz olyan edzőket, akik szívesen segítenek mind online, mind offline formában.

2. Minimális eszközigény

Ha elszántad magad a cselekvésre, akkor semmilyen extra felszerelésre nincsen szükséged a teljes sikerhez. Pusztán a szőnyeg beszerzése az, ami elkerülhetetlen. A sima otthoni szőnyeg vagy takaró nem számítanak megbízható alapnak, mert csúszkálhatnak, kényelmetlenek és semmilyen szempontból sem biztosítanak kifogástalan tapadási felületet.

3. Nemcsak a testedre hat jótékonyan!

A jóga pozitív hatásait kutatók is vizsgálták. Hamar bebizonyították azt a tényt, amit a gyakorlók pontosan éreznek és tudnak: a jóga a lelket is ápolja. Ez a fajta relaxáció az, amit ha az életed részévé teszel, akkor elhozhatja neked a stresszmentességet!

4. Nincsen évszakhoz kötve

Bármikor dönthetsz úgy, hogy itt az idő a jógázásra. Nincsen semmilyen külső feltételhez kötve a kivitelezése, pusztán tőled, a te időbeosztásodtól függ minden.

5. Mindig van hova fejlődni

A jóga útja, egyúttal a bensődbe vezető út sohasem ér véget, úgyhogy a fejlődés lehetősége folyamatosan adott!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram