Close
5 ok, amiért érdemes otthon sportolnod!

5 ok, amiért érdemes otthon sportolnod!

Vannak mozgásformák, amik otthoni körülmények között aligha valósíthatóak meg. Na, de azért jócskán akadnak olyan variációk is, amikhez nem kell kimozdulni, amikkel rengeteg időt takaríthatsz meg, és amik nem pusztán a testedet dolgoztatják meg!

Készen állsz egy kis jógázásra?

A jóga a lélek barátja is, ez vitathatatlan. Az interneten számtalan videót találhatsz a témában. A legegyszerűbb mozdulatokkal ildomos kezdeni és a különböző pózokkal egyetemben az idegek megnyugtatása is megvalósulhat. Hogy mi kell mindehhez? Egyrészt türelem. Másrészt a profi jógaszőnyegek közül egy, ami a saját igényeidnek maradéktalanul megfelel. Nyilván felesleges élből a legdrágább darabbal indítanod, de a későbbiekben, ha úgy érzed, hogy ez az a sport, ami neked való, akkor tovább bővítheted az „infrastruktúrádat”.

1. Otthon is elsajátítható

Az internetes anyagoknak köszönhetően könnyedén megtanulhatod azokat a pózokat, amiket aztán teljes biztonsággal megpróbálhatsz egyedül kivitelezni. Ha nagyon bizonytalannak érzed magad, akkor találhatsz olyan edzőket, akik szívesen segítenek mind online, mind offline formában.

2. Minimális eszközigény

Ha elszántad magad a cselekvésre, akkor semmilyen extra felszerelésre nincsen szükséged a teljes sikerhez. Pusztán a szőnyeg beszerzése az, ami elkerülhetetlen. A sima otthoni szőnyeg vagy takaró nem számítanak megbízható alapnak, mert csúszkálhatnak, kényelmetlenek és semmilyen szempontból sem biztosítanak kifogástalan tapadási felületet.

3. Nemcsak a testedre hat jótékonyan!

A jóga pozitív hatásait kutatók is vizsgálták. Hamar bebizonyították azt a tényt, amit a gyakorlók pontosan éreznek és tudnak: a jóga a lelket is ápolja. Ez a fajta relaxáció az, amit ha az életed részévé teszel, akkor elhozhatja neked a stresszmentességet!

4. Nincsen évszakhoz kötve

Bármikor dönthetsz úgy, hogy itt az idő a jógázásra. Nincsen semmilyen külső feltételhez kötve a kivitelezése, pusztán tőled, a te időbeosztásodtól függ minden.

5. Mindig van hova fejlődni

A jóga útja, egyúttal a bensődbe vezető út sohasem ér véget, úgyhogy a fejlődés lehetősége folyamatosan adott!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Utazótáska vagy bőrönd? Mit vigyél magaddal utazáshoz?

Alapvető tudnivalók a fehérjékről

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom