Close
5,5 millió dollárért árulják John Lennon egykori New York-i otthonát

5,5 millió dollárért árulják John Lennon egykori New York-i otthonát

Eladó az a New York-i ingatlan, ahol John Lennon mintegy másfél évig élt May Penggel.

A négyszáz négyzetméteres penthouse-ba John Lennon akkor költözött be egykori személyi asszisztensével, amikor az ötödik szólólemezén dolgozott.

A háromszintes lakást egy hatalmas terasz öleli körül, ahonnan kilátás nyílik az East Riverre, valamint a városra is. Öt hálószoba, három fürdőszoba, tágas nappali, francia stílusú konyha, és egy hatalmas étkező, ahol egy kisebb hadseregnek is meg lehet teríteni.

A penthouse mintegy 5,5 millió dollárért válthat tulajdonost.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Otthon)

otthon | penthouse | new york | John Lennon | eladó

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram