Close
A Fendi új lookbookjában a kertünk a kifutó

A Fendi új lookbookjában a kertünk a kifutó

Bukolikus környezetben és stílusos Fendi szettekben kertészkednek a modellek ebben a pazar lookbookban. Nem tudjuk, hogy ruhavásárláshoz vagy gyümölcsszedéshez támadt-e nagyobb kedvünk.

A Fendi SS20 kollekció fotózását a prémium ruhamárka kreatívigazgatója, Silvia Venturini Fendi olasz nyaralója inspirálta, amikor pedig tavaly bemutatták a kollekciót, azt a Monzában található Villa Reale palota fejedelmien szép kertjeiben tették. Olasz nyaralójában pedig maga a tervező, Signora Fendi is imád sétálgatni, kertészkedni, és a természet apró tennivalóiban elmerülni.

„Nagy békét érzek, mikor elmerülök a természetben. Legyen az egy séta a kertben, vagy a zöldségek és gyümölcsök körüli tennivalók, számomra a természetben azonnal feltöltődnek az elemek.”

Így nem meglepő, hogy az idei tavasz-nyári lookbook is ezt a tevékenységet és a természet újramegtalálását választotta origójának. A modelleket Olaszország helyett egy bámulatos Beverly Hills-i villában és kertjében fotózták, és valóban olyan érzésünk támad, mintha a kert egy nagyszabású nemzetközi divatbemutató runwaye lenne.

A Fendi SS20 lookbookjának koncepciójáért a Highsnobiety csapata felelt, a fotókat Corey C. Waters készítette.

beverly hills | silvia venturini fendi | divat | highsnobiety | kert

FOLYTASD EZZEL

Egy Common Projects vagy Grenson sneakerrel az éjszakai és az üzleti világban is stílusosat villanthatunk

Ilyen káprázatos Hailey Bieber a Tiffany új kollekciójának arcaként

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom