Close
A Fendi új lookbookjában a kertünk a kifutó

A Fendi új lookbookjában a kertünk a kifutó

Bukolikus környezetben és stílusos Fendi szettekben kertészkednek a modellek ebben a pazar lookbookban. Nem tudjuk, hogy ruhavásárláshoz vagy gyümölcsszedéshez támadt-e nagyobb kedvünk.

A Fendi SS20 kollekció fotózását a prémium ruhamárka kreatívigazgatója, Silvia Venturini Fendi olasz nyaralója inspirálta, amikor pedig tavaly bemutatták a kollekciót, azt a Monzában található Villa Reale palota fejedelmien szép kertjeiben tették. Olasz nyaralójában pedig maga a tervező, Signora Fendi is imád sétálgatni, kertészkedni, és a természet apró tennivalóiban elmerülni.

„Nagy békét érzek, mikor elmerülök a természetben. Legyen az egy séta a kertben, vagy a zöldségek és gyümölcsök körüli tennivalók, számomra a természetben azonnal feltöltődnek az elemek.”

Így nem meglepő, hogy az idei tavasz-nyári lookbook is ezt a tevékenységet és a természet újramegtalálását választotta origójának. A modelleket Olaszország helyett egy bámulatos Beverly Hills-i villában és kertjében fotózták, és valóban olyan érzésünk támad, mintha a kert egy nagyszabású nemzetközi divatbemutató runwaye lenne.

A Fendi SS20 lookbookjának koncepciójáért a Highsnobiety csapata felelt, a fotókat Corey C. Waters készítette.

divat | tavasz-nyár | lookbook | fendi | ss20

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram