Close
A kívülállókat ünnepli ez az új kollekció

A kívülállókat ünnepli ez az új kollekció

A Schnayderman’s hősei a lázadók.

Az idei félig digitális/félig 3D Koppenhágai Divathéten mutatkozott be a Schnayderman’s 2021-es őszi-téli kollekciója. A fikciós divatbemutató a The Outsiders (A kívülállók) címet kapta, azokra a non-konformistákra utalva, akikből inspirációt merített.

A referenciapontokat Francis Ford Coppola The Outsiders című filmje, a kaliforniai Salvation Mountain és Philippe Petit, az ikertornyok között átsétáló kötéltáncos jelentette.

“Azok az emberek inspirálnak minket, akik saját ösvényt vágnak maguknak az életben, az izgalmas élettörténetük, és a művészet iránt mutatott hozzáállásuk motivál bennünket. Az egyéni látásmódjukból sokat lehet tanulni”, mondta Hampus Bernhoff, a márka kreatívigazgatója.

Az a gyanúnk, hogy a Schnayderman’s kollekciója bármilyen ügyes is, nem fog akkora visszhangot kiváltani, mint a Gucci túrázós öltözékei.

FOLYTASD EZZEL
Mostanában valamiért nem nagyon veszik a svájci órákat
Tisztaságában fenomenálisan szép az Aeron új imázsfilmje
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom