Close
A kívülállókat ünnepli ez az új kollekció

A kívülállókat ünnepli ez az új kollekció

A Schnayderman’s hősei a lázadók.

Az idei félig digitális/félig 3D Koppenhágai Divathéten mutatkozott be a Schnayderman’s 2021-es őszi-téli kollekciója. A fikciós divatbemutató a The Outsiders (A kívülállók) címet kapta, azokra a non-konformistákra utalva, akikből inspirációt merített.

A referenciapontokat Francis Ford Coppola The Outsiders című filmje, a kaliforniai Salvation Mountain és Philippe Petit, az ikertornyok között átsétáló kötéltáncos jelentette.

“Azok az emberek inspirálnak minket, akik saját ösvényt vágnak maguknak az életben, az izgalmas élettörténetük, és a művészet iránt mutatott hozzáállásuk motivál bennünket. Az egyéni látásmódjukból sokat lehet tanulni”, mondta Hampus Bernhoff, a márka kreatívigazgatója.

Az a gyanúnk, hogy a Schnayderman’s kollekciója bármilyen ügyes is, nem fog akkora visszhangot kiváltani, mint a Gucci túrázós öltözékei.

lookbook | schnayderman’s | kollekció

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram