Close
A kívülállókat ünnepli ez az új kollekció

A kívülállókat ünnepli ez az új kollekció

A Schnayderman’s hősei a lázadók.

Az idei félig digitális/félig 3D Koppenhágai Divathéten mutatkozott be a Schnayderman’s 2021-es őszi-téli kollekciója. A fikciós divatbemutató a The Outsiders (A kívülállók) címet kapta, azokra a non-konformistákra utalva, akikből inspirációt merített.

A referenciapontokat Francis Ford Coppola The Outsiders című filmje, a kaliforniai Salvation Mountain és Philippe Petit, az ikertornyok között átsétáló kötéltáncos jelentette.

“Azok az emberek inspirálnak minket, akik saját ösvényt vágnak maguknak az életben, az izgalmas élettörténetük, és a művészet iránt mutatott hozzáállásuk motivál bennünket. Az egyéni látásmódjukból sokat lehet tanulni”, mondta Hampus Bernhoff, a márka kreatívigazgatója.

Az a gyanúnk, hogy a Schnayderman’s kollekciója bármilyen ügyes is, nem fog akkora visszhangot kiváltani, mint a Gucci túrázós öltözékei.

lookbook | kollekció | schnayderman’s

FOLYTASD EZZEL

Egy Common Projects vagy Grenson sneakerrel az éjszakai és az üzleti világban is stílusosat villanthatunk

Ilyen káprázatos Hailey Bieber a Tiffany új kollekciójának arcaként

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom