Close
Most Jared Leto fogja kiborítani az autentikus túrázókat

Most Jared Leto fogja kiborítani az autentikus túrázókat

A Gucci terepjáró kollaborációja ismét felbukkant, ezúttal egy hollywoodi sztáron.

A Roadster olvasóinál is kiverte a biztosítékot a North Face és a Gucci közös kollaborációja, amelynek fő motívuma a túrázás. A kollekciót bemutató Facebook-posztunk alatt heves vita bontakozott ki arról, mennyire alkalmatlan egy magas sarkú cipő vagy retikül a túrázáshoz, illetve arról is, van-e keresnivalójuk az erdőben fehér cipős hipsztereknek.

Nos, a vita ismét fellángolhat, ugyanis a Sidetrack magazinban ismét feltűnt a kollab, méghozzá Jared Leto amerikai színész és zenész közreműködésével.

 

A képek csodásak, az viszont ismét kérdéses, mit fognak gondolni róla a magukat autentikusnak gondoló túrázók? További kérdés, hogy

tiltja-e bármilyen szabály, hogy valaki Gucciban járja az erdőket, mezőket, ha neki ahhoz van kedve?

Magasdivat a zöldben

A Guccinak volt már kevésbé polgár-, illetve túrázópukkasztó kollekciója is. A természetet a Bauhausszal hazai tervezők hozták össze, és érdekes módon a Nanushka 2021-es resort kollekciója is az ember és a természet kapcsolatát állította középpontba – valószínűleg sokkal kevésbé ellentmondásosan, mint Gucciék.

FOLYTASD EZZEL
Elstartolt a Budapest Central European Fashion Week
Látványos pop-up üzletet nyitott a Gucci
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom