Close
Most Jared Leto fogja kiborítani az autentikus túrázókat

Most Jared Leto fogja kiborítani az autentikus túrázókat

A Gucci terepjáró kollaborációja ismét felbukkant, ezúttal egy hollywoodi sztáron.

A Roadster olvasóinál is kiverte a biztosítékot a North Face és a Gucci közös kollaborációja, amelynek fő motívuma a túrázás. A kollekciót bemutató Facebook-posztunk alatt heves vita bontakozott ki arról, mennyire alkalmatlan egy magas sarkú cipő vagy retikül a túrázáshoz, illetve arról is, van-e keresnivalójuk az erdőben fehér cipős hipsztereknek.

Nos, a vita ismét fellángolhat, ugyanis a Sidetrack magazinban ismét feltűnt a kollab, méghozzá Jared Leto amerikai színész és zenész közreműködésével.

 

A képek csodásak, az viszont ismét kérdéses, mit fognak gondolni róla a magukat autentikusnak gondoló túrázók? További kérdés, hogy

tiltja-e bármilyen szabály, hogy valaki Gucciban járja az erdőket, mezőket, ha neki ahhoz van kedve?

Magasdivat a zöldben

A Guccinak volt már kevésbé polgár-, illetve túrázópukkasztó kollekciója is. A természetet a Bauhausszal hazai tervezők hozták össze, és érdekes módon a Nanushka 2021-es resort kollekciója is az ember és a természet kapcsolatát állította középpontba – valószínűleg sokkal kevésbé ellentmondásosan, mint Gucciék.

FOLYTASD EZZEL
Olyan, mint egy gyönyörű népvándorlás ez az olasz imázsfilm
A Louis Vuitton négy keréken guruló üzletével házhoz viszi a luxust
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom