Close
Ilyen, amikor egy kollekcióban találkozik a természet és a Bauhaus

Ilyen, amikor egy kollekcióban találkozik a természet és a Bauhaus

Vetlényi Alma divattervező a természet megőrzésére szólít fel fenntartható Bauhaus kollekciójával.

Vetlényi Alma aktuális kollekciója a Bauhaus mozgalom inspirálta szín- és formavilágával azt a belső erőt és jövőbe vetett hitet jelképezi, amelyekre ezekben a szokatlan időkben mindennél nagyobb szükségünk van. A kollekció kampánya pedig arra mutat rá, hogy a belső erő elérésében az idei évben különösen nagy szerepe volt a szabadban töltött időnek, töltekezésnek. Azért pedig, hogy a természet harmóniájára mindig számíthassunk, nekünk is tenni kell: itt az idő óvni és vigyázni rá.

A természet szervesen kapcsolódik az Alma Vetlényi márkához. A több nemzetközi és hazai díjat is elnyert Vetlényi Alma tervezési szemléletében a környezetvédelemnek hangsúlyos szerepe van: darabjait 100%-ban hulladékmentes, zero-waste eljárással készíti, és olyan természetes anyagokat használ, mint a selyem, a len, gyapjú és az organikus textíliák, amelyek egyre nagyobb többségében OEKO-Tex Standard 100 minősítésűek, így adva biztosítékot az alapanyag környezetbarát gyártási folyamatát illetően is.

A Bauhaus kollekcióban ezen anyagok lágysága kombinálódik a Bauhaus geometrikus formavilágával és merész színhasználatával. A rigid formák határozottsága belső erőt és tartást, a természetes anyagok lágysága harmóniát, míg az intenzív színek – mint például a kobaltkék, az élénk napsárga és a terrakkotta – pedig pozitív életszemléletet és reményt tükröznek viselőik számára.

A teljes kollekció megtekinthető a www.almavetlenyi.com oldalon, a Budapest Select Store oldalán pedig meg is rendelhető.

lookbook | divat | vvetlenyi alma

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram