Close
Ilyen, amikor egy kollekcióban találkozik a természet és a Bauhaus

Ilyen, amikor egy kollekcióban találkozik a természet és a Bauhaus

Vetlényi Alma divattervező a természet megőrzésére szólít fel fenntartható Bauhaus kollekciójával.

Vetlényi Alma aktuális kollekciója a Bauhaus mozgalom inspirálta szín- és formavilágával azt a belső erőt és jövőbe vetett hitet jelképezi, amelyekre ezekben a szokatlan időkben mindennél nagyobb szükségünk van. A kollekció kampánya pedig arra mutat rá, hogy a belső erő elérésében az idei évben különösen nagy szerepe volt a szabadban töltött időnek, töltekezésnek. Azért pedig, hogy a természet harmóniájára mindig számíthassunk, nekünk is tenni kell: itt az idő óvni és vigyázni rá.

A természet szervesen kapcsolódik az Alma Vetlényi márkához. A több nemzetközi és hazai díjat is elnyert Vetlényi Alma tervezési szemléletében a környezetvédelemnek hangsúlyos szerepe van: darabjait 100%-ban hulladékmentes, zero-waste eljárással készíti, és olyan természetes anyagokat használ, mint a selyem, a len, gyapjú és az organikus textíliák, amelyek egyre nagyobb többségében OEKO-Tex Standard 100 minősítésűek, így adva biztosítékot az alapanyag környezetbarát gyártási folyamatát illetően is.

A Bauhaus kollekcióban ezen anyagok lágysága kombinálódik a Bauhaus geometrikus formavilágával és merész színhasználatával. A rigid formák határozottsága belső erőt és tartást, a természetes anyagok lágysága harmóniát, míg az intenzív színek – mint például a kobaltkék, az élénk napsárga és a terrakkotta – pedig pozitív életszemléletet és reményt tükröznek viselőik számára.

A teljes kollekció megtekinthető a www.almavetlenyi.com oldalon, a Budapest Select Store oldalán pedig meg is rendelhető.

FOLYTASD EZZEL
Kipróbáltuk, milyen egy arckezelés Európa legjobb Harmony Spa-jában
Duplájára nőttek az árai, mégis viszik ennek a márkának a darabjait, mint a cukrot
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom