Close
Itt a Nanushka 2021-es resort kollekciója

Itt a Nanushka 2021-es resort kollekciója

Ember és természet kapcsolata a középpontban.

A Nanushka új kollekciója a Human/Nature névre hallgat, és ez a kettős megközelítés érhető tetten a férfi- és női kollekcióban egyaránt. A 2021-es resort kollekcióval a Nanushka folytatja saját inspirációinak felfedezését a természet, az elemek, anyagok, azok színei és textúráinak közreműködésével.

Ebben az új kollekcióban a Nanushka a természet és ember rokonságát fedezi fel, azét a kapcsolatét, amely napjainkban korlátok közé szorult.

A kollekciót a Vogue amerikai kiadása is bemutatta, és ha már így tettek, megszólaltatták a tervezőt, Sándor Szandrát is, méghozzá arról, hogy milyen attitűd fog minket jellemezni a világjárvány vége után.

“A funkcionalitás, a sokoldalúság, az ellenállóképesség, és a hasonló aspektusok fontosabbak lesznek, mint valaha – mondta el Sándor Szandra –,

ugyanakkor nem hiszem, hogy a fantáziának, a művészetnek vagy az önkifejezésnek ne jutna szerep a jövő divatjában.”

sándor szandra | kollekció | human nature | nanushka | resort 2021

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram