Close
Itt a Nanushka 2021-es resort kollekciója

Itt a Nanushka 2021-es resort kollekciója

Ember és természet kapcsolata a középpontban.

A Nanushka új kollekciója a Human/Nature névre hallgat, és ez a kettős megközelítés érhető tetten a férfi- és női kollekcióban egyaránt. A 2021-es resort kollekcióval a Nanushka folytatja saját inspirációinak felfedezését a természet, az elemek, anyagok, azok színei és textúráinak közreműködésével.

Ebben az új kollekcióban a Nanushka a természet és ember rokonságát fedezi fel, azét a kapcsolatét, amely napjainkban korlátok közé szorult.

A kollekciót a Vogue amerikai kiadása is bemutatta, és ha már így tettek, megszólaltatták a tervezőt, Sándor Szandrát is, méghozzá arról, hogy milyen attitűd fog minket jellemezni a világjárvány vége után.

“A funkcionalitás, a sokoldalúság, az ellenállóképesség, és a hasonló aspektusok fontosabbak lesznek, mint valaha – mondta el Sándor Szandra –,

ugyanakkor nem hiszem, hogy a fantáziának, a művészetnek vagy az önkifejezésnek ne jutna szerep a jövő divatjában.”

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom