Close
Itt a Nanushka 2021-es resort kollekciója

Itt a Nanushka 2021-es resort kollekciója

Ember és természet kapcsolata a középpontban.

A Nanushka új kollekciója a Human/Nature névre hallgat, és ez a kettős megközelítés érhető tetten a férfi- és női kollekcióban egyaránt. A 2021-es resort kollekcióval a Nanushka folytatja saját inspirációinak felfedezését a természet, az elemek, anyagok, azok színei és textúráinak közreműködésével.

Ebben az új kollekcióban a Nanushka a természet és ember rokonságát fedezi fel, azét a kapcsolatét, amely napjainkban korlátok közé szorult.

A kollekciót a Vogue amerikai kiadása is bemutatta, és ha már így tettek, megszólaltatták a tervezőt, Sándor Szandrát is, méghozzá arról, hogy milyen attitűd fog minket jellemezni a világjárvány vége után.

“A funkcionalitás, a sokoldalúság, az ellenállóképesség, és a hasonló aspektusok fontosabbak lesznek, mint valaha – mondta el Sándor Szandra –,

ugyanakkor nem hiszem, hogy a fantáziának, a művészetnek vagy az önkifejezésnek ne jutna szerep a jövő divatjában.”

FOLYTASD EZZEL
Ezekkel az okosruhákkal többé nem rejthetjük el az érzéseinket
Lüktető, izgalmas és fenntartható kollekciókat álmodtak meg a magyar tervezők 2022-re
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Négy különleges whisky a whiskykészítés bölcsőjéből, a hűvös Skóciából...
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom