Close
A transzszibériai vasútvonal felénél találtunk valamit, amiről beszélni kell

A transzszibériai vasútvonal felénél találtunk valamit, amiről beszélni kell

Egyre inkább érvényét nyeri napjainkban az a mondás, hogy aki igazi télre vágyik, annak a hegyekbe kell mennie. Vagy épp Szibériába.

Szibéria egyik legnagyobb városa Krasznojarszk, amely a transzszibériai vasútvonal 4098. kilométerénél fekszik a Jenyiszej partján, és amelyet a múlt század egyik legnagyobb drámaírója,

Anton Csehov a legszebb szibériai városnak nevezett lenyűgöző építészeti öröksége és természeti adottságai miatt.

Mi még nem jártunk Szibériában, és még nem barangoltuk be Krasznojarszkot, de Vadim Makhorov kisfilmje alapján úgy véljük, Csehov szavaiban lehet némi igazságtartalom:

És ha egy nap ellátogatnál ide:

szibéria | jenyiszej | Vadim Makhorov | transzszibériai expressz | csehov

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram