Close
A transzszibériai vasútvonal felénél találtunk valamit, amiről beszélni kell

A transzszibériai vasútvonal felénél találtunk valamit, amiről beszélni kell

Egyre inkább érvényét nyeri napjainkban az a mondás, hogy aki igazi télre vágyik, annak a hegyekbe kell mennie. Vagy épp Szibériába.

Szibéria egyik legnagyobb városa Krasznojarszk, amely a transzszibériai vasútvonal 4098. kilométerénél fekszik a Jenyiszej partján, és amelyet a múlt század egyik legnagyobb drámaírója,

Anton Csehov a legszebb szibériai városnak nevezett lenyűgöző építészeti öröksége és természeti adottságai miatt.

Mi még nem jártunk Szibériában, és még nem barangoltuk be Krasznojarszkot, de Vadim Makhorov kisfilmje alapján úgy véljük, Csehov szavaiban lehet némi igazságtartalom:

És ha egy nap ellátogatnál ide:

FOLYTASD EZZEL
Van zsákjában minden jó? Óriási szigorításokat hozott a Mikulás az oltatlanoknak Ukrajnában
Hajmeresztő összegre kezdték bírságolni az oltás nélkül tömegközlekedőket Rómában
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom