Close
A legszebb tavaszi napok jutnak eszünkbe erről a házról

A legszebb tavaszi napok jutnak eszünkbe erről a házról

Bukolikus lejtők, napsütés, és egy gyönyörű otthon: instant léleksimogatás.

Vermont domboldalain épült meg ez a meseszépen letisztult ház a helyi Birdseye Design jóvoltából. A ház a közeli pajták esztétikáját vette alapul és csavarta meg pár kortárs részlettel, külön ügyelve arra, hogy a lehető leginkább behozza minden szobába az idilli panorámát.

A Bank Barn névre keresztelt otthon háromemeletes, nagy telken áll, és két szinten is be lehet lépni az otthonba: az egyik ilyen bejárathoz kültéri falépcsők vezetnek, amelyek még inkább hangsúlyossá teszik a telek lejtését.

Az első szint szinte teljes egészében üvegfalú, hogy mindenhonnan áradjon a gyönyörű táj a nappaliba az acélgerendák között.

A felső szintekre elegáns, fehérre festett acéllépcsőn vezet fel az út.

A felső szinten három hálószoba, fürdők és mosószoba kapott helyet; kisebbek az ablakok, hogy több privát szférát élvezhessenek a lakók. Az építészek a környezetbarát megoldásokra is ügyeltek: a ház fogyasztássemleges, geotermikus kút szolgáltatja a vizet és a fűtést is, a háromrétegű hőszigetelés pedig a piszok hideg vermonti teleken is melegen tartja a házat.

Gyönyörű ház, a nappali Eames-foteléből tényleg csak egy üdítő tavaszi séta kedvéért szállnánk ki.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Jim Westphalen) 

FOLYTASD EZZEL
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Űrhajó formájú szálláshely a galaxis legjobb Airbnb-je
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom