Close
Így fest lassítva egy jócskán szétzilált reggelizőasztal tartalma

Így fest lassítva egy jócskán szétzilált reggelizőasztal tartalma

Ha sokszor gondoltál már arra, milyen jó érzés lenne lerántani a terítőt egy rendezett asztalról, vagy csupán ügyetlenségből kuszáltál már össze egy minden földi jóval megrakott asztalt, akkor ez a te kisfilmed.

Lassítva látszik, ahogy a gondosan megtervezett reggeli levegőbe emelkedik, majd visszatér a hófehér terítőre. A tej, a kávé, az áfonyák és a juharsziruppal csurgatott palacsinták mind sokkot kapnak és táncolnak egyet, hogy aztán egész más formában térjenek vissza az asztalra.

Ez is érdekelhet:

 

reggelizőasztal | brunch | breakfast | reggeli | terítő

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom