Close
Így fest lassítva egy jócskán szétzilált reggelizőasztal tartalma

Így fest lassítva egy jócskán szétzilált reggelizőasztal tartalma

Ha sokszor gondoltál már arra, milyen jó érzés lenne lerántani a terítőt egy rendezett asztalról, vagy csupán ügyetlenségből kuszáltál már össze egy minden földi jóval megrakott asztalt, akkor ez a te kisfilmed.

Lassítva látszik, ahogy a gondosan megtervezett reggeli levegőbe emelkedik, majd visszatér a hófehér terítőre. A tej, a kávé, az áfonyák és a juharsziruppal csurgatott palacsinták mind sokkot kapnak és táncolnak egyet, hogy aztán egész más formában térjenek vissza az asztalra.

Ez is érdekelhet:

 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom