Close
A multifunkcionális fém szerszámtárolók

A multifunkcionális fém szerszámtárolók

Napjainkban igen népszerűek a különféle kerti kis házak, szerszámtárolók, hiszen felhasználási lehetőségeinek csak a képzeletünk szab határt. Ma már számos különféle alapanyag áll rendelkezésre, a formai kialakítás is ránk van bízva, így tényleg olyan tárolót építhetünk, amely nekünk és a családtagoknak a legmegfelelőbb, leghasznosabb.

Tároló vagy kerti kis ház?

Aki kertes házban él, szerencsésebb ebből a szempontból, de a társasházban lakók is beszerezhetnek egy ilyen kis házat, ha van egy hétvégi telkük vagy egy vidéki ház, ahova néha kiruccanhatnak. A családi házhoz illeszkedő darabok inkább valamilyen tárolóként hasznosulnak a családok életében, míg a lakásokban élők hétvégi menekülő útvonalnak használják, hogy végre többet lehessenek a friss levegőjű természetben.

Bármelyikről legyen is szó, az e-kert.hu fém kerti tárolói olyan kialakításúak, hogy akár egy szerszámtárolóként, akár egy pihenőházként is megállják a helyüket. Ezek az univerzális fémszerkezeteket a Biohort márka fémjelzi. A tárolók gyorsan, egyszerűen és könnyen összeszerelhetőek, a részletes felhasználási útmutató teljeskörűen segédkezik abban, hogy Ön szakértelem nélkül is hamar a fémháztulajdonosok sorába álljon.

Amennyiben mégis úgy dönt, hogy szüksége van fizikai segítségre, úgy bátran keresse a webshopot, ahol is tapasztalt szakemberek vesznek részt a folyamatokban, akár tanácsadásról, akár a beüzemelésről van szó.

Fa, műanyag vagy fém 

Nem kétséges, hogy akinek a legfőbb szempont az időtállóság, és nem egy-két évre tervez, annak ezek a fém konténerek jelentik a megoldást. A műanyagok könnyen törhetnek, így ha később valahová szeretnénk áthelyezni ezt a szerkezetet, nem lenne ideális, ha műanyag elemeket kellene szét-, majd újra összepattintani.

Sokan szeretnek mindent fából megépíteni otthonukban. Ez teljesen érthető, hiszen a fa természetessége, színe, illata semmivel sem összehasonlítható. Ugyanakkor ha racionális érvekkel közelítjük meg ezt a kérdést, rájöhetünk, hogy hosszú távon a fém sokkal kevesebb karbantartást kér, nem vetemedik, nem öregszik el, nem szívja magába a nedvességet és nem is szárad ki, mint a fa, megtartja több év elteltével is a méretét.

 

A Biohort anyagok biztosítják a strapabíró, életre szóló minőséget, és még festeni sem kell a falakat, mivel horganyzott és poliamid égetett lakkozású oldalfalakkal készülnek. Egyszerűen tisztíthatóak, nem kell impregnálni, mint a fát.

Végtelen mennyiségű kiegészítők

A szállításra kész csomag tartalmaz üvegelemet, polcokat, eszköz- és szerszámtartókat, amelyek jól jöhetnek például gereblye, ásó tárolásához, hárompontos zárat kulcsokkal, valamint ereszcsatornákat.

Ezen alaptartozékon kívül még számos más kiegészítő rendelhető a tárolóhoz, amellyel ténylegesen olyan hellyé válik, ahol minden talpalatnyi rés ki van használva. Van, aki sportszereket szeret tárolni, nekik jól jöhet egy kerékpártartó, az örök ezermestereknek pedig érdemes beszerezni akár egy elektromos szerelőpanelt is.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Félcipő a stílusos férfinak – trendek 2023-ra

Szemészeti vizsgálat kisokos egy népszerű szemészettől

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram