Close
Érdemes megnézni a legszebb nemzeti parkot, amiről sosem hallottál

Érdemes megnézni a legszebb nemzeti parkot, amiről sosem hallottál

Amerika hatalmas ország, és hogy ez a banális mondat mennyire igaz és ennek megfelelően nem is annyira banális, akkor válik nyilvánvalóvá, amikor ilyen videókat látunk.

A Maine államban található Acadia Nemzeti Parkról eddig nem sokat hallottunk, mert messze nem olyan híres, mint a szupersztárok, például a Yellowstone vagy a Yosemite, de ebből a videóból most kiderül, hogy van olyan szép, mint azok.

Egyébként sok szaklap a húsz legszebb nemzeti park közé sorolja, úgyhogy most szépen felírtuk a bakancslistánkra, ami kezd olyan hosszú lenni, mint a kínai nagy fal, de nem bánjuk.

FOLYTASD EZZEL
Ez az egyik legszebb táj a világon két nagyváros között
Észak-Norvégia szépségét látva elnémul az ember
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom