Close
Extravagáns ünnepi pop upot nyitott az Aeron

Extravagáns ünnepi pop upot nyitott az Aeron

Amal Clooney és Priyanka Chopra nem tévedhetnek, ha stílusról van szó, ugye?

Az ünnepek közeledtével Aeron Pop Up nyílt Budapesten a belváros szívében, ahol a látogatóknak és a márka barátainak itthon is lehetősége nyílik egy hónapon keresztül megismerni az Aeron világát.

Szabászgenerációk utódaként Áron Eszter 2012-ben azzal a céllal alapította a divatmárkáját, hogy a családi örökségét ápolja és újjáélessze a lokális kézműipari hagyományokat. A nemes anyagokból szabott, kiváló minőségben kivitelezett Aeron ruhadarabok azoknak a haladó szellemiségű nőknek szólnak, akiknek elengedhetetlen a kényelem, és követelmény a progresszív, de tradicionális varrástechnológián alapuló dizájn.

A közelmúltban olyan személyek választottak Aeront mint Kristin Davis, Amal Clooney, vagy Priyanka Chopra, míg a márka kollekciói olyan rangos nagyáruházak polcain találhatóak meg, mint a Harrods, a Printemps vagy a Neiman Marcus.

Az Aeron Holiday Pop Upban a márka elmúlt szezonjainak örökérvényű, utolsó darabjai élednek újjá újjáértelmezett ballonoktól a kötött szoknyákon át a bőr kiegészítőkig számtalan korábbi best-seller érhető el kedvezményes áron.

vásár | aeron | pop-up

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram