Close
Extravagáns ünnepi pop upot nyitott az Aeron

Extravagáns ünnepi pop upot nyitott az Aeron

Amal Clooney és Priyanka Chopra nem tévedhetnek, ha stílusról van szó, ugye?

Az ünnepek közeledtével Aeron Pop Up nyílt Budapesten a belváros szívében, ahol a látogatóknak és a márka barátainak itthon is lehetősége nyílik egy hónapon keresztül megismerni az Aeron világát.

Szabászgenerációk utódaként Áron Eszter 2012-ben azzal a céllal alapította a divatmárkáját, hogy a családi örökségét ápolja és újjáélessze a lokális kézműipari hagyományokat. A nemes anyagokból szabott, kiváló minőségben kivitelezett Aeron ruhadarabok azoknak a haladó szellemiségű nőknek szólnak, akiknek elengedhetetlen a kényelem, és követelmény a progresszív, de tradicionális varrástechnológián alapuló dizájn.

A közelmúltban olyan személyek választottak Aeront mint Kristin Davis, Amal Clooney, vagy Priyanka Chopra, míg a márka kollekciói olyan rangos nagyáruházak polcain találhatóak meg, mint a Harrods, a Printemps vagy a Neiman Marcus.

Az Aeron Holiday Pop Upban a márka elmúlt szezonjainak örökérvényű, utolsó darabjai élednek újjá újjáértelmezett ballonoktól a kötött szoknyákon át a bőr kiegészítőkig számtalan korábbi best-seller érhető el kedvezményes áron.

FOLYTASD EZZEL
Először mutatják meg a nyilvánosság előtt a földkerekség legnagyobb csiszolt gyémántját
Egyedülálló divatkiállítás foglalja el a párizsi múzeumokat január végén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom