Close
Összefogott az Air France és a Booking, hogy nekünk még jobb legyen

Összefogott az Air France és a Booking, hogy nekünk még jobb legyen

Embere válogatja ugyan, de egy utazás szervezésekor általában a repülőjegy-foglalást intézzük el először és csak utána kezdünk szállás után kutatni. A patinás Air France légitársaság és a legnépszerűbb szálláskereső oldal, a Booking.com együttműködésével mostantól pár kattintással minden egy helyen elintézhető.

A partnerségnek köszönhetően ugyanis ezentúl online könnyedén foglalhatunk szállást a Booking.com segítségével az Air France oldalán keresztül közvetlenül a repülőjegy megvásárlása előtt vagy után. Azok, akik Flying Blue tagok, minden elköltött euro után, amit szállásra költenek az Air France integrációján keresztül a Booking.com-on, egy mérföldet kapnak.

A Booking.com oldalán több mint 28,9 millió szálláslehetőség közül választhatnak az Air France utasai egészen az otthonoktól kezdve az apartmanokon át a világszínvonalú üdülőhelyekig.

– “Büszke vagyok arra, hogy együttműködünk a Bookig.com-mal, az utazási iparág egyik legfontosabb szereplőjével. Azt gondolom, hogy a kooperációnak köszönhetően minden ügyfelünk számára egy átfogó és integrált utazási élményt kínálunk”– mondta Patrick Alexandre, az Air France-KLM Kereskedelmi és Szövetségi divíziójának alelnöke.

Vanessa Heydorff, a Booking.com regionális igazgatója hozzátette: küldetésnek tekintik, hogy az emberek az utazáson keresztül tapasztalatokat gyűjthessenek a világ különböző pontjairól és nagyon örül, hogy az Air France-szal közösen lehetővé teszik, hogy minél több Air France-szal és Joonnal utazó megtalálja az ideális szálláshelyét.

A magunk részéről örvendünk minden olyan megoldásnak, ami egyszerűbbé és kényelmessé teszi a sokszor nyűggel járó, utazásokkal kapcsolatos ügyintézéseket. Ha pedig mindez egyszer letölthető applikáció formájában is megvalósul…

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Rosewood Hotels, Cap Estel. Villa TreVille)

repülés | szálloda | szállás | foglalás | booking.com

FOLYTASD EZZEL

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Ha nem akarnak késni, csak kevesebb jegyet adhatnak el ezeken a vonatokon

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram