Close
Összefogott az Air France és a Booking, hogy nekünk még jobb legyen

Összefogott az Air France és a Booking, hogy nekünk még jobb legyen

Embere válogatja ugyan, de egy utazás szervezésekor általában a repülőjegy-foglalást intézzük el először és csak utána kezdünk szállás után kutatni. A patinás Air France légitársaság és a legnépszerűbb szálláskereső oldal, a Booking.com együttműködésével mostantól pár kattintással minden egy helyen elintézhető.

A partnerségnek köszönhetően ugyanis ezentúl online könnyedén foglalhatunk szállást a Booking.com segítségével az Air France oldalán keresztül közvetlenül a repülőjegy megvásárlása előtt vagy után. Azok, akik Flying Blue tagok, minden elköltött euro után, amit szállásra költenek az Air France integrációján keresztül a Booking.com-on, egy mérföldet kapnak.

A Booking.com oldalán több mint 28,9 millió szálláslehetőség közül választhatnak az Air France utasai egészen az otthonoktól kezdve az apartmanokon át a világszínvonalú üdülőhelyekig.

– “Büszke vagyok arra, hogy együttműködünk a Bookig.com-mal, az utazási iparág egyik legfontosabb szereplőjével. Azt gondolom, hogy a kooperációnak köszönhetően minden ügyfelünk számára egy átfogó és integrált utazási élményt kínálunk”– mondta Patrick Alexandre, az Air France-KLM Kereskedelmi és Szövetségi divíziójának alelnöke.

Vanessa Heydorff, a Booking.com regionális igazgatója hozzátette: küldetésnek tekintik, hogy az emberek az utazáson keresztül tapasztalatokat gyűjthessenek a világ különböző pontjairól és nagyon örül, hogy az Air France-szal közösen lehetővé teszik, hogy minél több Air France-szal és Joonnal utazó megtalálja az ideális szálláshelyét.

A magunk részéről örvendünk minden olyan megoldásnak, ami egyszerűbbé és kényelmessé teszi a sokszor nyűggel járó, utazásokkal kapcsolatos ügyintézéseket. Ha pedig mindez egyszer letölthető applikáció formájában is megvalósul…

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Rosewood Hotels, Cap Estel. Villa TreVille)

szálloda | booking.com | foglalás | szállás | repülés

FOLYTASD EZZEL

Kiderült, mikor nyit Budapest kedvenc szabadstrandja

Ismét erős nyári szezonja lehet a budapesti hoteleknek

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom