Close
Álmodozásunk mai GPS-koordinátái ehhez a francia villához vezetnek

Álmodozásunk mai GPS-koordinátái ehhez a francia villához vezetnek

Cap de Nice-ben járunk, egy Belle Epoque stílusú luxusrezidenciánál. A ház, a táj, az egész mindenség tökéletes: álmodozásunk keserédességét pedig fokozza, hogy a villa jelenleg eladó – de nem mi leszünk az új tulajdonosai.

A francia Riviérán, a közvetlenül Nizza melletti Cap de Nice-ben kínálják eladásra ezt a domboldalra épített villát. Előző tulajdonosa nem kisebb valaki, mint Sir Sean Connery – és valószínűleg a következő, aki kulcsot kap a lakáshoz, szintén James Bond-szintű luxuséletet visz majd benne.

Az ezer négyzetméteres, kültéri és beltéri medencékkel egyaránt kialakított, buja kerttel övezett luxusvillát egy apróbb bankrablás után már meg is vehetjük: harmincmillió euró, azaz több mint tízmilliárd forint az irányára a francia rezidenciának.

Mutatjuk, mit tud ezért cserébe.

A Belle Epoque stílusú, de kortárs jegyekkel berendezett villában edzőtermet és a Földközi-tengerre néző beltéri medencét is találunk, valamint műalkotásokkal végigfuttatott folyosókat, legmodernebb, mindennel felszerelt konyhát, belső liftet, home office-t, családi helyiségeket a legprémiumabb színvonalon. A gyönyörűen karbantartott kertben egy vendégház várja a barátokat, kültéren pedig egy sós vízű medencében is el lehet felejtkezni az egész világ összes gondjáról.

Nem dobnánk a Dunába a kulcsait, ha esetleg a markunkba nyomnánk. De már csak álmodozni is édes róla.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Mansionglobal

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom