Close
Álmodozásunk mai GPS-koordinátái ehhez a francia villához vezetnek

Álmodozásunk mai GPS-koordinátái ehhez a francia villához vezetnek

Cap de Nice-ben járunk, egy Belle Epoque stílusú luxusrezidenciánál. A ház, a táj, az egész mindenség tökéletes: álmodozásunk keserédességét pedig fokozza, hogy a villa jelenleg eladó – de nem mi leszünk az új tulajdonosai.

A francia Riviérán, a közvetlenül Nizza melletti Cap de Nice-ben kínálják eladásra ezt a domboldalra épített villát. Előző tulajdonosa nem kisebb valaki, mint Sir Sean Connery – és valószínűleg a következő, aki kulcsot kap a lakáshoz, szintén James Bond-szintű luxuséletet visz majd benne.

Az ezer négyzetméteres, kültéri és beltéri medencékkel egyaránt kialakított, buja kerttel övezett luxusvillát egy apróbb bankrablás után már meg is vehetjük: harmincmillió euró, azaz több mint tízmilliárd forint az irányára a francia rezidenciának.

Mutatjuk, mit tud ezért cserébe.

A Belle Epoque stílusú, de kortárs jegyekkel berendezett villában edzőtermet és a Földközi-tengerre néző beltéri medencét is találunk, valamint műalkotásokkal végigfuttatott folyosókat, legmodernebb, mindennel felszerelt konyhát, belső liftet, home office-t, családi helyiségeket a legprémiumabb színvonalon. A gyönyörűen karbantartott kertben egy vendégház várja a barátokat, kültéren pedig egy sós vízű medencében is el lehet felejtkezni az egész világ összes gondjáról.

Nem dobnánk a Dunába a kulcsait, ha esetleg a markunkba nyomnánk. De már csak álmodozni is édes róla.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Mansionglobal

színész | cap de nice | luxusvilla | építészet | James Bond

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Mintha csak a táj emelte volna ki magából ezt a meseszép mexikói kőházat

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram