Close
Utah legszebb hegyei között épült ez az óriási luxusrezidencia

Utah legszebb hegyei között épült ez az óriási luxusrezidencia

Elképesztően tágas magasélet, hozzá olyan kilátással, amilyet meg is érdemel.

Az amerikai Olson Kundig építészirodától már nem egy projektet megírtunk a Roadsteren; a luxusban utazó, látványos és gyönyörű házakat tervező iroda pedig most sem okozott csalódást, ugyanis ez a Salt Lake Citynél épült villa már megint felülről súrolja a pazart.

A három pavilonból álló villa 1685 négyzetméteres; az óriási területű házban viszont bámulatos módon sikerült mégis intim tereket teremteniük az építészeknek. A hatalmas villa pedig még hatalmasabb hegyekre néz: a Quirrh, a Wasatch és az Olympus hegyek néznek farkasszemet a családi házzal.

Az első egységben található egy társalgó, egy borzasztóan szép könyvtár és egy központi átjáró, amellyel átérhetünk a második pavilonba: ott alakították ki a konyhát és az étkezőt. A harmadik pavilonban kaptak helyet a hálószobák, méghozzá gyönyörű, hosszú teraszos kilátással. Ha pedig házon kívül élveznénk az életet, egy medence és egy csodás grillező- és tűzrakóhely is a rendelkezésünkre áll.

Fantasztikus építészeti megoldások egy csodás panorámával megáldott helyen: megint jár az építészirodának a csillagos ötös!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Matthew Millman) 

dizájn | panoráma | olympus | villa | hegy

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Eladósorba került a birtok, ahol a világ leghíresebb írónője született és írt

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram