Close
Utah legszebb hegyei között épült ez az óriási luxusrezidencia

Utah legszebb hegyei között épült ez az óriási luxusrezidencia

Elképesztően tágas magasélet, hozzá olyan kilátással, amilyet meg is érdemel.

Az amerikai Olson Kundig építészirodától már nem egy projektet megírtunk a Roadsteren; a luxusban utazó, látványos és gyönyörű házakat tervező iroda pedig most sem okozott csalódást, ugyanis ez a Salt Lake Citynél épült villa már megint felülről súrolja a pazart.

A három pavilonból álló villa 1685 négyzetméteres; az óriási területű házban viszont bámulatos módon sikerült mégis intim tereket teremteniük az építészeknek. A hatalmas villa pedig még hatalmasabb hegyekre néz: a Quirrh, a Wasatch és az Olympus hegyek néznek farkasszemet a családi házzal.

Az első egységben található egy társalgó, egy borzasztóan szép könyvtár és egy központi átjáró, amellyel átérhetünk a második pavilonba: ott alakították ki a konyhát és az étkezőt. A harmadik pavilonban kaptak helyet a hálószobák, méghozzá gyönyörű, hosszú teraszos kilátással. Ha pedig házon kívül élveznénk az életet, egy medence és egy csodás grillező- és tűzrakóhely is a rendelkezésünkre áll.

Fantasztikus építészeti megoldások egy csodás panorámával megáldott helyen: megint jár az építészirodának a csillagos ötös!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Matthew Millman) 

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom