Close
Ámulatba ejtően elegáns ez a lávaágyra épült luxusvilla

Ámulatba ejtően elegáns ez a lávaágyra épült luxusvilla

Öt pavilonból álló, fantasztikusan szép rezidencia jön Hawaiiból.

Hawaii Nagy Szigetén épült meg az Olson Kundig építészstúdió jóvoltából ez a káprázatosan szép, 1598 négyzetméteres ház. A Hale Lana (azaz lebegő otthon) névre keresztelt villa egy pár számára épült, akik nagy társasági életet élnek, és ehhez szerettek volna megfelelően óriási, kényelmes és stílusos otthont. Ez maradéktalanul sikerült is, mi biztosan minden összejövetelükre elmennénk.

A villát megkövült lávaágyra építették, ami izgalmas, vörös és fekete sziklákkal tarkítja az amúgy füvesített, pálmákkal zöldellő telket. Az építészek szerették volna, hogy a házban ne legyen különbség kültér és beltér között, ezért tolható üvegajtókkal hozták be a kertet a nappaliba, és a nappalit a kertbe.

A tetőnél a hagyományos hawaii, napellenzős struktúrát gondolták modern stílusban újra az építészek: a nagyvonalúan kinyúló farészek a tűző nap ellen nyújtanak tökéletes védelmet, valamint a háznak is egyedi megjelenést kölcsönöznek.

A házhoz fantasztikus medence tartozik, körülötte helyezték el a vendégházakat is. Az öt épületből álló együttesben pedig minden részlet gyönyörű: a nappalik, a konyhák, a hálók, a kád, a bútorozás – no meg persze a kilátás is.

Elképesztően elegáns és stílusos otthon, szívesen lennénk tulajdonosaik baráti körében, és töltenénk pár estét az egyik vendégházban.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Nic Lehoux) 

dizájn | olson kundig | ház | építészet | hawaii

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram