Close
Ámulatba ejtően elegáns ez a lávaágyra épült luxusvilla

Ámulatba ejtően elegáns ez a lávaágyra épült luxusvilla

Öt pavilonból álló, fantasztikusan szép rezidencia jön Hawaiiból.

Hawaii Nagy Szigetén épült meg az Olson Kundig építészstúdió jóvoltából ez a káprázatosan szép, 1598 négyzetméteres ház. A Hale Lana (azaz lebegő otthon) névre keresztelt villa egy pár számára épült, akik nagy társasági életet élnek, és ehhez szerettek volna megfelelően óriási, kényelmes és stílusos otthont. Ez maradéktalanul sikerült is, mi biztosan minden összejövetelükre elmennénk.

A villát megkövült lávaágyra építették, ami izgalmas, vörös és fekete sziklákkal tarkítja az amúgy füvesített, pálmákkal zöldellő telket. Az építészek szerették volna, hogy a házban ne legyen különbség kültér és beltér között, ezért tolható üvegajtókkal hozták be a kertet a nappaliba, és a nappalit a kertbe.

A tetőnél a hagyományos hawaii, napellenzős struktúrát gondolták modern stílusban újra az építészek: a nagyvonalúan kinyúló farészek a tűző nap ellen nyújtanak tökéletes védelmet, valamint a háznak is egyedi megjelenést kölcsönöznek.

A házhoz fantasztikus medence tartozik, körülötte helyezték el a vendégházakat is. Az öt épületből álló együttesben pedig minden részlet gyönyörű: a nappalik, a konyhák, a hálók, a kád, a bútorozás – no meg persze a kilátás is.

Elképesztően elegáns és stílusos otthon, szívesen lennénk tulajdonosaik baráti körében, és töltenénk pár estét az egyik vendégházban.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Nic Lehoux) 

FOLYTASD EZZEL
Te mit szólnál, ha ablakok helyett óriásképernyők lennének a repülőkön? Mert lehet, hogy ez a jövő
Egy gombnyomással letöltheted és megépítheted ezt a vagány fabiciklit
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom