Close
A víztükörre reflektál gyönyörűen ez az izgalmas, fejjel lefelé fordított alpesi hotel

A víztükörre reflektál gyönyörűen ez az izgalmas, fejjel lefelé fordított alpesi hotel

Laknál egy fejjel lefelé fordított faluban? Mi mostantól nagyon!

A NOA (Network of Architecture) építészstúdió tervezte a Hotel Hubertust Dél-Tirolban, méghozzá nagyon nem hétköznapi szemlélettel. Az építészek egy igazi upside-downt csináltak:

a szállás olyan, mintha egy fejjel lefelé fordított falu lenne (de szerencsére nem laknak benne olyan szörnyek mint a Stranger Things-ben).

A Hub of Huts névre keresztelt épületegyüttesben a tervezők a hegyi falvak építészetét szerették volna megjeleníteni, ahogy a vízen keresztül visszatükröződnek. A szállásokhoz három medence is tartozik, valamint elképesztő kilátású szaunák is, ahonnan lehetetlenség betelni a tájjal.

A végeredmény pedig egy elképesztően játékos és kreatív hely tizenöt méterrel a föld fölött, ami minden különcsége ellenére nagyon megnyugtató és harmonikus.

Laknánk itt egy pár estét, az biztos!

(Fotók: Alex Filz)

szállás | tirol | olaszország | dizájn | építészet

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram