Close
Szögletesített szinuszgörbeként vibrál ez a ház a türkiz homályban

Szögletesített szinuszgörbeként vibrál ez a ház a türkiz homályban

A háromszög alakú házak egy ideje újra a reneszánszukat élik, így aztán Normandiától egészen Kaliforniáig rábukkanhatunk egy-egy ilyen különc épületre.

Amin Moazzen 3D-művész a tervek mezején játszadozott el az A keretű házak gondolatiságával és formavilágával.

Az alkotásában mintha csak három, közös vérkeringésre kapcsolt tetőrendszer tárulna elénk.

A szokatlan tetőszerkezet következtében általában igen érdekes megoldásokkal találkozhatunk az enteriőrben, például a vízszintre merőleges falaktól is elbúcsúzhatunk. Cserébe a geometriai rendszer

egy szögletesített szinuszgörbeként vibrál a türkiz homályban,

a víz pedig tükörként erősít rá erre az élményre.

Reméljük, hogy az igazán impozáns látványtervekből egy nap valóság válik.

Ez is érdekelhet:

dizájn | 3D-művész | otthon | Amin Moazzen

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án, további részletek ITT!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom