Close
Ezt a magyar szállodát ajánlja az egyik legismertebb nemzetközi luxusutazási magazin

Ezt a magyar szállodát ajánlja az egyik legismertebb nemzetközi luxusutazási magazin

A Luxury Travel Magazine szerint az Anantara New York Palace Budapest Hotel olyan kulturális élményeket kínál, amely Budapest lenyűgöző elhelyezkedését és Magyarország jellegzetes művészeti és kézműves örökségét ünnepli.

Az egyik legismertebb, kifejezetten luxusutazásokra szakosodott magazin hosszú cikkben méltatta Budapestet és az Anantara New York Palace Budapest Hotel-t, melyről azt írják:

elkötelezett a magyarországi tradíciók és az egyedülálló matyó kézműves örökség támogatása mellett,

és arra ösztönzi vendégeit, hogy merüljenek el ebben a különleges művészetben.

Felhívják a figyelmet arra, hogy a kulturális élményprogramok keretében a vendégek felfedezhetik a matyó ékszerek készítésének titkait, a régi kézműves technikákat pedig a kortárs esztétikával ötvözhetik, hogy aztán saját alkotásaikkal térjenek haza.

A Luxury Travel Magazine más programokat is ajánl a Budapestre utazóknak, így az old timer városnézést, a luxus piknikezést és a dunai hajókázást is kihagyhatatlannak tartják.

(Forrás: Luxury Travel Magazine, fotó: Anantara New York Palace Budapest Hotel Facebook oldala)

budapest | luxusszálloda | anantara

FOLYTASD EZZEL

Törölköző- és fürdőzőtilalom: Amalfi után újabb olasz strandok vezetnek be korlátozásokat

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom