Close
Ezt a magyar szállodát ajánlja az egyik legismertebb nemzetközi luxusutazási magazin

Ezt a magyar szállodát ajánlja az egyik legismertebb nemzetközi luxusutazási magazin

A Luxury Travel Magazine szerint az Anantara New York Palace Budapest Hotel olyan kulturális élményeket kínál, amely Budapest lenyűgöző elhelyezkedését és Magyarország jellegzetes művészeti és kézműves örökségét ünnepli.

Az egyik legismertebb, kifejezetten luxusutazásokra szakosodott magazin hosszú cikkben méltatta Budapestet és az Anantara New York Palace Budapest Hotel-t, melyről azt írják:

elkötelezett a magyarországi tradíciók és az egyedülálló matyó kézműves örökség támogatása mellett,

és arra ösztönzi vendégeit, hogy merüljenek el ebben a különleges művészetben.

Felhívják a figyelmet arra, hogy a kulturális élményprogramok keretében a vendégek felfedezhetik a matyó ékszerek készítésének titkait, a régi kézműves technikákat pedig a kortárs esztétikával ötvözhetik, hogy aztán saját alkotásaikkal térjenek haza.

A Luxury Travel Magazine más programokat is ajánl a Budapestre utazóknak, így az old timer városnézést, a luxus piknikezést és a dunai hajókázást is kihagyhatatlannak tartják.

(Forrás: Luxury Travel Magazine, fotó: Anantara New York Palace Budapest Hotel Facebook oldala)

anantara | luxusszálloda | budapest

FOLYTASD EZZEL

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Ha nem akarnak késni, csak kevesebb jegyet adhatnak el ezeken a vonatokon

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram