Close
Andalúzia esszenciáját sűrítette kilenc percbe ez a fantasztikus útifilm

Andalúzia esszenciáját sűrítette kilenc percbe ez a fantasztikus útifilm

A Brandon Li az utazás történetmesélésének mestere, aki legújabb videójában kilenc percben mutatja be saját szemüvegén keresztül Andalúziát, Dél-Spanyolország gazdag történelemmel és kulturális különlegességekkel rendelkező régióját.

A filmnek köszönhetően közelebbről is megismerkedhettünk többek között a flamenco tánc művészetével.

Az útifilm annyira fantasztikusra sikerült, hogy a világsajtót is bejárta, hogy aztán a Roadster olvasóit is elvarázsolja.

video | utazási videó | andalúzia | spanyolország | útifilm

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram