Close
Andie MacDowell megválik meseszép százéves otthonától

Andie MacDowell megválik meseszép százéves otthonától

Alig két éve vásárolta meg amerikai otthonát, most úgy döntött, eladja. Ráadásul a színésznő vélhetően több millió forintot is bukni fog rajta.

A világhírű színésznőként ismert, egyben a L’Oréal arcának számító Andie MacDowell a Los Angeles-i Silver Lake szomszédságában lévő birtoka 1928-ban épült.  Parkosított, ciprusfákkal díszített udvaron áll a kétszintes, öt hálószobás, négy fürdőszobás ház; lakóterének minden négyzetcentimétere a stílusosságot hirdeti.

Finom ívek, csodálatos belmagasság, és a hatalmas ablakokon beáradó természetes fény formálja az enteriőrt.

A földszinten egy kandallóval felszerelt nappali, egy modern konyha és egy gyönyörű étkező található. Az emeletre egy íves lépcső vezet fel, ahol moziszoba is helyet kapott.

A fő hálószobából meseszép kilátás nyílik a Silver Lake-re.

Az első számú lakosztályban ülősarok, gardrób, egy minden igényt kielégítő fürdőszoba és üvegfalú zuhany is megtalálható, márvány burkolata pedig igazi luxushatást biztosít.

A parkosított kert éke az őshonos kaliforniai növények mellett a gyönyörű úszómedence. Az udvarban két autós garázst is kialakítottak, a fölötte helyet kapott tetőtér

a pihenés és a szórakozás oázisa is lehet.

A hatvanöt éves színésznőnek nem ez az egyetlen ingatlana. Montana legszebb vidékén van egy egy nyaralója, tavaly pedig egy kétlakásos háztól vált meg Los Angeles Highland Park negyedében. Most valamivel kevesebb, mint négymillió dollárért, azaz kevesebb, mint másfél milliárd forintért árulja. Ez azt jelenti, hogy közel százezer dollárt, vagyis megközelítőleg 35 millió forintot bukhat rajta.

(Forrás: RobbReport, fotók: Charmaine David)

silver lake | andie mcdowell | luxusingatlan | los angeles | birtok

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram