Close
Világbajnok labdarúgó-legenda segített egy Rolex megtervezésében

Világbajnok labdarúgó-legenda segített egy Rolex megtervezésében

Az olasz Andrea Pirlo játékosként gyakorlatilag mindent megnyert, amit lehetett, és mivel nagy rajongója a Rolexeknek, visszavonulását követően beszállt kicsit az óratervezésbe – írja a Monochrome.

Az Inter, a Milan és a Juventus mezét is viselő korábbi száztizenhatszoros válogatott középpályás személyesen kereste meg a céget, mivel szenvedélyesen szereti az órákat, és mindig is érdeklődött a gyártás részletei, finomságai iránt.

Elárulta, hogy régóta a gyűjtők táborát erősíti, így tanulta meg értékelni, felismerni azt a tudást, ami egy óra elkészítéséhez szükséges.

Pirlo elképzelései szerint úgy alakítottak át skeleton változattá egy Rolex Submarinert, hogy az megtartsa eredeti eleganciáját.

A különleges darabon két évig dolgoztak az óramesterek és az ékszerészek (összesen harmincheten!), míg végül a 2017-ben visszavonult legenda csuklójára csatolhatta az egyedi modellt.

Az Artisans de Genève szakemberei által összerakott óra újragondolásában egyébként szerep is jutott Pirlónak: ő választotta ki a tok anyagát.

Az Andrea Pirlo Project keretében elkészült óra rotorjába az “Il Maestro 1995–2017” feliratot gravírozták, amely a korábbi kiváló labdarúgó pályafutásának időszakára utal.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Artisans de Genève)

andrea pirlo | óra | Rolex | luxus | artisans de geneve

FOLYTASD EZZEL

Már nem a Gucci a világ legmenőbb divatmárkája

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram