Close
Amikor a Forma–1 világa és a svájci óragyártás egyetlen Rolex képében egyesül

Amikor a Forma–1 világa és a svájci óragyártás egyetlen Rolex képében egyesül

Egy igazán különleges Rolex Daytona kerül árverésre néhány héten belül Párizsban. Egy olyan időmérő, amely mind a motorsport, mind az óraipar szempontjából egyedi és jelentőségteljes.

Ezt a karórát ugyanis a legendás F1-pilóta, Ayrton Senna ajándékozta a mentorának. Angelo Parilla volt az, aki meglátta a fiatal versenyzőben az elképesztő tehetséget, 18 évesen Brazíliából Olaszországba vitte, és elindította a legendává válás útján.

A hátuljába gravírozva a következő, magyarra fordítás nélkül is könnyedén megérthető mondat olvasható: A Angelo da Ayrton 1978.

A kiváló állapotban lévő karóra mellé további relikviákat is adnak, a legértékesebb ezek közül minden bizonnyal a tragikusan fiatalon elhunyt Senna által dedikált arcvédő. Az előzetes becslések szerint 100-200 ezer dollár között kelhet majd a karóra a Phillips árverésén a jövő hónapban.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Phillips)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom