Close
Amikor a Forma–1 világa és a svájci óragyártás egyetlen Rolex képében egyesül

Amikor a Forma–1 világa és a svájci óragyártás egyetlen Rolex képében egyesül

Egy igazán különleges Rolex Daytona kerül árverésre néhány héten belül Párizsban. Egy olyan időmérő, amely mind a motorsport, mind az óraipar szempontjából egyedi és jelentőségteljes.

Ezt a karórát ugyanis a legendás F1-pilóta, Ayrton Senna ajándékozta a mentorának. Angelo Parilla volt az, aki meglátta a fiatal versenyzőben az elképesztő tehetséget, 18 évesen Brazíliából Olaszországba vitte, és elindította a legendává válás útján.

A hátuljába gravírozva a következő, magyarra fordítás nélkül is könnyedén megérthető mondat olvasható: A Angelo da Ayrton 1978.

A kiváló állapotban lévő karóra mellé további relikviákat is adnak, a legértékesebb ezek közül minden bizonnyal a tragikusan fiatalon elhunyt Senna által dedikált arcvédő. Az előzetes becslések szerint 100-200 ezer dollár között kelhet majd a karóra a Phillips árverésén a jövő hónapban.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Phillips)

árverés | Rolex | svájci óra | relikvia | pilóta

FOLYTASD EZZEL

Ilyen lesz a férfi divat jövőre

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram