Close
Támogatta a lezárásokat, ezért a tulajdonos kidobta a kocsmájából a brit politikust

Támogatta a lezárásokat, ezért a tulajdonos kidobta a kocsmájából a brit politikust

Elég heves indulatokat generálnak a lezárások.

Egy volt szavazója kidobta kocsmájából a brit Munkáspárt elnökét Bath-ban, mert támogatta a lezárásokat, írja a The Guardian, ahol videón is megtekinthető az incidens.

A Bath városának központjában lévő Raven nevű vendéglátóhely gazdája, Rod Humphris indulatosan felelősségre vonta Keir Starmert azért, mert támogatta a koronavírus terjedésének lassítására meghozott korlátozásokat, valamint kijelentette, hogy

egész életében munkáspárti szavazó volt, de elképesztően csalódott a politikusban, aki nem mérte fel, milyen hatásai vannak a lezárásoknak, és aki miatt ezrek haltak meg.

A politikus közölte a dühös tulajdonossal, hogy ne oktassa ki őt a vírus kezeléséről, majd bement az épületbe. Humphris ezután dulakodni kezdett Starmerrel, majd kilökdöste a helyiségből.

Szerinted jogosak a brit férfi indulatai a lezárásokat illetően?

pub | lökdösődés | elnök | guardian | kocsma

FOLYTASD EZZEL

Nagyon morbid szabály lépett életbe az egyik francia kisvárosban: temetési kauciót kell fizetni a Mont Blanc megmászásához

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom