Close
Irodalmi est és operagála is lesz az Anna Fesztiválon

Irodalmi est és operagála is lesz az Anna Fesztiválon

Megrendezik július végén a 196. Anna-bált, és az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják.

Az Anna-bálra július 31-én, az Anna Grand Hotel termeiben és udvarában kerül sor, és a hagyományok szerint zajlik majd a báli bevonulás, a bál szépe választás, továbbá megrendezik az utcabált is. A bálra sétáló jegyek nem válthatók, csak a hagyományos, vacsorát is tartalmazó báli belépőket lehet igényelni.

Az Anna Grand Hotel

A bál kísérőrendezvényét, az Anna Fesztivált július 26. és 31. között tartják. Az Anna Fesztivál első napján Juhász Anna irodalmár által szerkesztett irodalmi est várja az érdeklődőket. Július 27-én Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet, a prímásversenyt július 28-án rendezik.

Az Operagála július 29-én hallható majd a Gyógy téren felállított nagyszínpadon, ahol világhírű darabokból csendülnek fel részletek, július 30-án pedig a Magyar Állami Operaház művészei adnak műsort, és megrendezik a szívhalászatot is.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

balaton | operagála | Anna Fesztivál | Anna-bál | balatonfüred

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram