Close
Irodalmi est és operagála is lesz az Anna Fesztiválon

Irodalmi est és operagála is lesz az Anna Fesztiválon

Megrendezik július végén a 196. Anna-bált, és az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják.

Az Anna-bálra július 31-én, az Anna Grand Hotel termeiben és udvarában kerül sor, és a hagyományok szerint zajlik majd a báli bevonulás, a bál szépe választás, továbbá megrendezik az utcabált is. A bálra sétáló jegyek nem válthatók, csak a hagyományos, vacsorát is tartalmazó báli belépőket lehet igényelni.

Az Anna Grand Hotel

A bál kísérőrendezvényét, az Anna Fesztivált július 26. és 31. között tartják. Az Anna Fesztivál első napján Juhász Anna irodalmár által szerkesztett irodalmi est várja az érdeklődőket. Július 27-én Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet, a prímásversenyt július 28-án rendezik.

Az Operagála július 29-én hallható majd a Gyógy téren felállított nagyszínpadon, ahol világhírű darabokból csendülnek fel részletek, július 30-án pedig a Magyar Állami Operaház művészei adnak műsort, és megrendezik a szívhalászatot is.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

FOLYTASD EZZEL
Újra pezsegni fog a művészeti élet a Dunakanyar kapujában, ugyanis nyitnak a szentendrei múzeumok
Lesz Balaton-átúszás, és idén már nem csak úszva lehet teljesíteni a távot
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom