Close
A bormarketing lehetőségeiről és a borturizmus jövőjéről is szó esik az idei BorÉRT Borturisztikai Konferencián

A bormarketing lehetőségeiről és a borturizmus jövőjéről is szó esik az idei BorÉRT Borturisztikai Konferencián

Idén június 24-én kezdődik a BorÉRT Borturisztikai Konferencia, Kiállítás és Vásár Budapesten, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

Magyarország egyetlen borturisztikai rendezvényének idei vendége a somlói borvidék lesz, a konferencián többek között a borszabályozás változásairól, a bormarketing lehetőségeiről és a borturizmus jövőjéről esik szó.

A látogatók ezen kívül megismerhetik a kiállító borvidékek, pincészetek, turisztikai szolgáltatók kínálatát. A részvételt védettségi igazolványhoz kötik, és a létszámot is korlátozzák, ezért az érdeklődőknek azt javasolják, hogy már most jelentkezzenek a rendezvényre.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

konferencia | BorÉRT Borturisztikai Konferencia | Kiállítás és Vásár | bor | bo

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram