Close
Ezen a fantasztikus helyen pihenik ki a síelés fáradalmait a multimilliomosok

Ezen a fantasztikus helyen pihenik ki a síelés fáradalmait a multimilliomosok

Aspen a világsztárok és a multimilliomosok kedvenc síterepe, a The Snow Lodge pedig a legnépszerűbb helyük, ahol isteni fogásokat ehetnek és fantasztikus zenészek előadásait hallgathatják. Az exkluzív lodge pedig most megújult és még fényűzőbb, mint eddig volt.

Az Aspenben, St. Regisben található The Snow Lodge a legjobb partnerekkel működött együtt a fantasztikus átalakuláshoz, ami az enteriőrt és a konyhát is érintette. A legnevesebb építészek, belsőépítészek, lakberendezők, séfek álltak hadba, hogy a milliárdosok kedvenc helyének átalakulása tényleg nagyot szóljon.

Háromdimenziós íves felületek, luxustextilek, pasztell árnyalatok, kristálybuborékos lámpák, art deco csillárok, a század közepén készült bútorok kerültek a középpontba.

A síelést követő exkluzív élmények sora azonban még csak akkor kezdődik, amikor a vendégek belépnek a lodge-ba. Utána a Nicolas Feuillatte luxuspezsgőmárkával való koccinttással folytatódik, az újonnan kialakított pezsgőbárban.

Az ital mellé dekadens kaviár menü is jár, melyet a TOV pazar bársony bútorainak kényelmében lehet elfogyasztani.

Közben pedig ezen a télen Diplo, Orville Peck, Bob Moses, Cannons és Hayden James zenél majd.

Végül, de nem utolsó sorban az új olasz étlap is felejthetetlenné teszi az ott eltöltött időt. Az új étlapon olyan fantasztikus fogások találhatók, mint a cotoletta borjúszelet vagy éppen a zöld spenótos tésztából készült vegetáriánus lasagne.

(Forrás: Haute Living, fotók: The Snow Lodge/Richard Phillips)

pezsgő | lodge | aspen | pezsgőbár | luxusétterem

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram