Close
Átjárja a lelket a napfény ettől a sunnyvale-i villától

Átjárja a lelket a napfény ettől a sunnyvale-i villától

Egy hófehér ékkő a Szilícium-völgyből, ahol a természet átfolyik a házon.

A kaliforniai Ryan Leidner építésziroda frissítette fel ezt a pompás villát Sunnyvale-ben. A ház eredetileg 1962-ben épült, és az a Joseph Eichler jegyzi, aki a háború utáni kaliforniai ingatlanfejlesztés legfőbb alakja volt, és a régióban népszerűvé tette a megfizethető modernista építészetet.

A kétszáznégy négyzetméteres, minimalistán és stílusosan berendezett rezidenciát egy négyfős család lakja. A ház hatvankettes megépítését követő évtizedekben számos változtatást eszközöltek az épületen régebbi tulajdonosai – a mostani csapat ezeket a toldalékokat törölte el, és bontotta vissza az épületet olyanná, amilyen eredetileg lehetett.

Az egyszintes házban gyönyörűek a cédrus- és tölgyfa részletek, a kültéri medence és a kert, amely szó szerint végigfolyik a házon. A villa belsejében az építészek jó pár falat kivettek, hogy a terek levegősebbek legyenek, valamint mindent fehérre festettek, így a világos padlócsempékkel kiegészülve az egész ház szikrázik a napsütésben.

Gyönyörű ház, egész nyáron elnapoznánk a medence partján.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Joe Fletcher)

építészet | kalifornia | napsütés | sunnyvale | villa

FOLYTASD EZZEL

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Robert Downey Jr. malibui bungalójában visszaköszön a Vasember-stílus

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram