Close
Jógával, pezsgővel és kultikus toszkán borral köszönthetjük augusztus 20-át Hegymagason

Jógával, pezsgővel és kultikus toszkán borral köszönthetjük augusztus 20-át Hegymagason

Immáron szokássá vált, hogy minden év augusztus 20-án összegyűlnek a 2HA Szőlőbirtok és Pincészetnél, csak úgy: barátokkal, kollégákkal, szakmával, borosokkal.

A nap délelőtt 11-kor indul a medenceparton egy energizáló deepwork órával, mely részben intenzív és dinamikus, részben kitartott jógapózokkal tűzdelt, mindeközben pedig alaposan lenyújtó gyakorlatsort jelent. Az egyórás szeánsz végén aztán lehet is csobbanni a medencébe. A jóga és a pezsgő kombináció ára ötezer forint.

A szokásosnál lazább délutánon a jó hagulatot a táj, a 2HA borok és pezsgők biztosítják, a harapnivalókért gasztroshowmanek, a zenéért dj-k felelnek és persze a kenyér ünnepéről lévén szó, a helyszíni kenyérsütés sem marad el. Az egész napos eseményen egy kultikus toszkán vörösbort, a kritikusok által nagyon sokra tartott Le Pergole Tortét is meg lehet kóstolni. A rendezvény ingyenes, a limitált, hattételes kóstoló 9900 forintba kerül.

A  2HA  Szőlőbirtok és Pincészet  a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György-hegyen műveli a 2×2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez garanciát jelent arra, hogy képesek a területeiket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. Boutique-borászatuk filozófiája nem a jelenről szól, hanem erről az útról, amely sohasem ér véget.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom