Close
Jógával, pezsgővel és kultikus toszkán borral köszönthetjük augusztus 20-át Hegymagason

Jógával, pezsgővel és kultikus toszkán borral köszönthetjük augusztus 20-át Hegymagason

Immáron szokássá vált, hogy minden év augusztus 20-án összegyűlnek a 2HA Szőlőbirtok és Pincészetnél, csak úgy: barátokkal, kollégákkal, szakmával, borosokkal.

A nap délelőtt 11-kor indul a medenceparton egy energizáló deepwork órával, mely részben intenzív és dinamikus, részben kitartott jógapózokkal tűzdelt, mindeközben pedig alaposan lenyújtó gyakorlatsort jelent. Az egyórás szeánsz végén aztán lehet is csobbanni a medencébe. A jóga és a pezsgő kombináció ára ötezer forint.

A szokásosnál lazább délutánon a jó hagulatot a táj, a 2HA borok és pezsgők biztosítják, a harapnivalókért gasztroshowmanek, a zenéért dj-k felelnek és persze a kenyér ünnepéről lévén szó, a helyszíni kenyérsütés sem marad el. Az egész napos eseményen egy kultikus toszkán vörösbort, a kritikusok által nagyon sokra tartott Le Pergole Tortét is meg lehet kóstolni. A rendezvény ingyenes, a limitált, hattételes kóstoló 9900 forintba kerül.

A  2HA  Szőlőbirtok és Pincészet  a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György-hegyen műveli a 2×2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez garanciát jelent arra, hogy képesek a területeiket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. Boutique-borászatuk filozófiája nem a jelenről szól, hanem erről az útról, amely sohasem ér véget.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

jóga | programajánló | medence | pezsgő | balaton

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram