Close
Jógával, pezsgővel és kultikus toszkán borral köszönthetjük augusztus 20-át Hegymagason

Jógával, pezsgővel és kultikus toszkán borral köszönthetjük augusztus 20-át Hegymagason

Immáron szokássá vált, hogy minden év augusztus 20-án összegyűlnek a 2HA Szőlőbirtok és Pincészetnél, csak úgy: barátokkal, kollégákkal, szakmával, borosokkal.

A nap délelőtt 11-kor indul a medenceparton egy energizáló deepwork órával, mely részben intenzív és dinamikus, részben kitartott jógapózokkal tűzdelt, mindeközben pedig alaposan lenyújtó gyakorlatsort jelent. Az egyórás szeánsz végén aztán lehet is csobbanni a medencébe. A jóga és a pezsgő kombináció ára ötezer forint.

A szokásosnál lazább délutánon a jó hagulatot a táj, a 2HA borok és pezsgők biztosítják, a harapnivalókért gasztroshowmanek, a zenéért dj-k felelnek és persze a kenyér ünnepéről lévén szó, a helyszíni kenyérsütés sem marad el. Az egész napos eseményen egy kultikus toszkán vörösbort, a kritikusok által nagyon sokra tartott Le Pergole Tortét is meg lehet kóstolni. A rendezvény ingyenes, a limitált, hattételes kóstoló 9900 forintba kerül.

A  2HA  Szőlőbirtok és Pincészet  a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György-hegyen műveli a 2×2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez garanciát jelent arra, hogy képesek a területeiket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. Boutique-borászatuk filozófiája nem a jelenről szól, hanem erről az útról, amely sohasem ér véget.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom