Lenyűgöző, ahogy a szörfvilág következő szupersztárja uralja a hullámokat

Azt mondják, nem könnyű elkapni az első hullámot. Ha viszont sikerül, az élmény, az érzés felejthetetlen. Utána újra és újra át akarjuk élni.

A szörfözés az egyik legélvezhetőbb sportág. Kizárólag magunkkal foglalkozunk, miközben úgy érezzük, mindent mi irányítunk. Jó néhányan meditációként élik meg: a víz, a hullámok és a deszka segítségével közvetlen kapcsolatot teremtenek egy önmaguknál hatalmasabbnak tűnő dologgal.

Jegyezzük meg Axel Rosenblad nevét, mert alighanem sokat fogunk hallani róla: a Mauin felnőtt tizenöt esztendős tinédzsert a szörfözés legnagyobb tehetségének tartják. Az alábbi videóban is látszik, hogy elképesztő képességeinek köszönhetően hogyan tudja ilyen fiatalon uralni az elemeket. Tényleg döbbenet.

(Fotó: Unsplash)

hullám | szörf | tenger | axel rosenblad | video

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom