Close
Lenyűgöző, ahogy a szörfvilág következő szupersztárja uralja a hullámokat

Lenyűgöző, ahogy a szörfvilág következő szupersztárja uralja a hullámokat

Azt mondják, nem könnyű elkapni az első hullámot. Ha viszont sikerül, az élmény, az érzés felejthetetlen. Utána újra és újra át akarjuk élni.

A szörfözés az egyik legélvezhetőbb sportág. Kizárólag magunkkal foglalkozunk, miközben úgy érezzük, mindent mi irányítunk. Jó néhányan meditációként élik meg: a víz, a hullámok és a deszka segítségével közvetlen kapcsolatot teremtenek egy önmaguknál hatalmasabbnak tűnő dologgal.

Jegyezzük meg Axel Rosenblad nevét, mert alighanem sokat fogunk hallani róla: a Mauin felnőtt tizenöt esztendős tinédzsert a szörfözés legnagyobb tehetségének tartják. Az alábbi videóban is látszik, hogy elképesztő képességeinek köszönhetően hogyan tudja ilyen fiatalon uralni az elemeket. Tényleg döbbenet.

(Fotó: Unsplash)

video | hullám | szörf | axel rosenblad | tenger

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram