Close
Lenyűgöző, ahogy a szörfvilág következő szupersztárja uralja a hullámokat

Lenyűgöző, ahogy a szörfvilág következő szupersztárja uralja a hullámokat

Azt mondják, nem könnyű elkapni az első hullámot. Ha viszont sikerül, az élmény, az érzés felejthetetlen. Utána újra és újra át akarjuk élni.

A szörfözés az egyik legélvezhetőbb sportág. Kizárólag magunkkal foglalkozunk, miközben úgy érezzük, mindent mi irányítunk. Jó néhányan meditációként élik meg: a víz, a hullámok és a deszka segítségével közvetlen kapcsolatot teremtenek egy önmaguknál hatalmasabbnak tűnő dologgal.

Jegyezzük meg Axel Rosenblad nevét, mert alighanem sokat fogunk hallani róla: a Mauin felnőtt tizenöt esztendős tinédzsert a szörfözés legnagyobb tehetségének tartják. Az alábbi videóban is látszik, hogy elképesztő képességeinek köszönhetően hogyan tudja ilyen fiatalon uralni az elemeket. Tényleg döbbenet.

(Fotó: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom