Vezettél már éjjel repülőszimulátorral? – Eljött az alkalom!

Aligha ajánlhatnánk izgalmasabb indián nyári programot, mint amit a ferihegyi Aeroparkban rendeznek szeptember 5-én, délutántól majdnem éjfélig. Az Aeropark éjszakáján kipróbálhatjuk akár a A320Neo szimulátort, de pilótákkal is beszélgethetünk és jobbnál jobb bejárásokra is jelentkezhetünk. Fontos, hogy tényleg legyünk résen, nehogy lemaradjunk az attrakcióról, amire későn próbáltunk jelentkezni!

Délelőtt Aerobörzével indítanak, délutántól pedig fényárban úszó pilótafülkék, éjszakai reptérlátogatás, interaktív tematikus séta is a programpontok között szerepel. Az Aerobörze egy főleg relikviák rajongóinak, makettgyűjtőknek és gyűjtemények büszke tulajdonosainak lehet kecsegtető, hiszen ruhákat, tárgyakat, ereklyéket lehet majd vásárolni. A jelentkező gyűjtők pedig akár be is mutathatják büszkeségüket.

Egy úgynevezett AeroTalkshow-t is terveztek, ahol ismert repülős szakemberekkel, légiutas-kísérőkkel, pilótákkal beszélgetnek majd, mi több, kérdésekkel is lehet bombázni őket.

Ezen az estén nosztalgiarepülések indulnak a világ egyetlen repképes Li-2-es repülőgépével a történelmi 1-es Terminálról, ahol az időutazást a Malév Faros Ikarus 55-ös autóbusz teszi teljessé. Sőt, bevisznek a reptér kulisszái mögé, olyan helyekre, amit egy mezítlábas utazó nem is fedezhetne fel, most viszont alkalom nyílik rá.

A vezetett séták és programok mellett hallgathatunk a fedélzeten például rádióforgalmazást, de szimulátorozni is lehet majd. A megváltott jegyek pedig természetesen tartalmazzák a belépőt a folyamatosan fejlődő és bővülő Aeroparkba.

Ez is érdekelhet:

Egyre többen szállnak már repülőre Ferihegyen

Kezd visszatérni az emberek bizalma.

(Fotók: Aeropark Facebook, Unsplash)

program | aeropark | szimulátor

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom