Close
Az egyik legmerészebb szállodafoglalás épp a szomszédból jön

Az egyik legmerészebb szállodafoglalás épp a szomszédból jön

Egy jó ideje iszonyúan elszálltak az ingatlanárak Kolozsváron, az albérletárak a budapestivel vetekszenek, bizonyos elemzések szerint pedig az átlagos négyzetméterár már a budapestinél is drágább, a bukarestinél pedig már rég.

Fesztiválidőszakban pedig még inkább nyílik az olló: óriási igény van a jól pozícionált, elő- vagy utóbulira is alkalmas partifészkekre a kincses városban, így sok helyi lakos ezekre az időszakokra tervezi a nyaralását, hogy az üresen hagyott fészket fesztiválozóknak adják ki, ideális esetben pedig a méregdrága bérleti díjakból akár a nyaralás költségei is fedezhetők: fesztiválidőszakra ugyanis akár meg is tízszereződhetnek a bérlemények.

Kolozsvár belvárosa, a háttérben a Szent Mihály-templommal

A Kolozsvár melletti elektronikus könnyűzenei fesztivál, az Electric Castle nemrég ért véget, az Untold viszont még hátravan. Egy japán turista pedig rendesen rákészült az eseményre:

több mint tízezer eurót fizetett ki négy napra az egyik kolozsvári luxusszobáért.

A szállás ablakából rálátása nyílik a fesztiválra, továbbá egy DJ-pultot is felszereltek a vendégnek. A fesztivált augusztus 4. és 7. között rendezik meg, aki szeretné megmérettetni magát Above & Beyond, Paul Kalkbrenner, Kygo és David Guetta társaságában, annak érdemes mihamarabb szállást foglalnia.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Cluju, Főtér)

fesztivál | kolozsvár | erdély | luxusszoba | Untold

FOLYTASD EZZEL

Középkori mesevilágba repít a kőkunyhók falva Olaszországban

Kiderült, melyek az Egyesült Királyság kedvenc és legtöbbet kritizált látványosságai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram