Close
Az improvizáció csak fokozza a kreativitást

Az improvizáció csak fokozza a kreativitást

Szabadon alkotni, szárnyalni elképesztő érzés. Nincsenek szorongató határidők, szabályok, sorvezető dogmák, vagy olyan elvárások, amiknek meg kéne felelni. Berlinben gyűlt össze néhány kreatív fiatal, hogy összehozzanak egy közös projektet. Valamit, ami nem munka, nem kötelezettség, hanem egy jutalomjáték. Egy improvizatív, érzékszerveket és pszichét megmozgató néhány perces teremtmény, a szabadság jegyében. 

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Vimeo)

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom