Close
Az óceánba szakadt a világ egyik legszebb autóútjának egy szakasza

Az óceánba szakadt a világ egyik legszebb autóútjának egy szakasza

Pokoli a látvány.

Éppen nemrég mutattunk egy csodálatosan szép kisfilmet a Los Angelest San Franciscóval összekötő, Csendes-óceáni partvidéken futó útról. Most mutatunk egy újabbat, de ez sajnos nem lesz olyan szép, ugyanis a világ leglátványosabb útvonalai között számon tartott Highway 1 autóút Big Sur-i szakaszánál egy földcsuszamlás egész egyszerűen kiszakított egy méretes részt az útból, és az óceánba mosta.

Egész Kaliforniában ítéletidő pusztít, a heves esőzések miatt több folyó kiöntött, és több helyen történtek földcsuszamlások. Egy helyi seriff szerint a Highway 1-on is lehet olyan eseményekre számítani, mint amilyen a tegnapi földcsuszamlás volt.

Ha nincs ítéletidő, ez a szakasz a világ egyik legszebbje közé tartozik, aki nem hiszi, nézze meg ezt a kisfilmet. Gyönyörű autóutak a világ más pontjain is vannak, az egyik tőlünk nem is olyan messze.

eső | földcsuszamlás | big sur | kalifornia

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom