Close
Az óceánba szakadt a világ egyik legszebb autóútjának egy szakasza

Az óceánba szakadt a világ egyik legszebb autóútjának egy szakasza

Pokoli a látvány.

Éppen nemrég mutattunk egy csodálatosan szép kisfilmet a Los Angelest San Franciscóval összekötő, Csendes-óceáni partvidéken futó útról. Most mutatunk egy újabbat, de ez sajnos nem lesz olyan szép, ugyanis a világ leglátványosabb útvonalai között számon tartott Highway 1 autóút Big Sur-i szakaszánál egy földcsuszamlás egész egyszerűen kiszakított egy méretes részt az útból, és az óceánba mosta.

Egész Kaliforniában ítéletidő pusztít, a heves esőzések miatt több folyó kiöntött, és több helyen történtek földcsuszamlások. Egy helyi seriff szerint a Highway 1-on is lehet olyan eseményekre számítani, mint amilyen a tegnapi földcsuszamlás volt.

Ha nincs ítéletidő, ez a szakasz a világ egyik legszebbje közé tartozik, aki nem hiszi, nézze meg ezt a kisfilmet. Gyönyörű autóutak a világ más pontjain is vannak, az egyik tőlünk nem is olyan messze.

big sur | földcsuszamlás | kalifornia | eső

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, milyen fura kéréseket kapnak az első osztályon utazóktól

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram