Close
Az ujjaid alatt érzed Puglia szépségét ettől a videótól

Az ujjaid alatt érzed Puglia szépségét ettől a videótól

Napfény szikkasztotta fakorláton támaszkodva beszívni a tenger sós és napos illatát olyan dolog, amit már holnap csinálnánk. Ebben a videóban az olasz régió nem valami távoli vágyálomnak tűnik, hanem tapintható, szagolható, ízlelhető valóságnak.

Nem véletlenül hívják Olaszországot Il bel paesének, azaz A szép országnak, és a számtalan bizonyíték mellé még egyet feltűz a zöld-fehér-piros zászlóra Oliver Astrologo ezzel a mágikusan szép videóval. Puglia déli régiójának minden kis szépségét sikerült lencsevégre kapni, a végeredmény pedig egy olyan nagyszerű kisfilm, amely után erős kényszered lesz végigsimítani a képernyőn, annyira élő és igazi.

Alig várunk, Olaszország!

puglia | il bel paese | régió | tenger | olasz

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram