Close
Az ujjaid alatt érzed Puglia szépségét ettől a videótól

Az ujjaid alatt érzed Puglia szépségét ettől a videótól

Napfény szikkasztotta fakorláton támaszkodva beszívni a tenger sós és napos illatát olyan dolog, amit már holnap csinálnánk. Ebben a videóban az olasz régió nem valami távoli vágyálomnak tűnik, hanem tapintható, szagolható, ízlelhető valóságnak.

Nem véletlenül hívják Olaszországot Il bel paesének, azaz A szép országnak, és a számtalan bizonyíték mellé még egyet feltűz a zöld-fehér-piros zászlóra Oliver Astrologo ezzel a mágikusan szép videóval. Puglia déli régiójának minden kis szépségét sikerült lencsevégre kapni, a végeredmény pedig egy olyan nagyszerű kisfilm, amely után erős kényszered lesz végigsimítani a képernyőn, annyira élő és igazi.

Alig várunk, Olaszország!

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom