Az ujjaid alatt érzed Puglia szépségét ettől a videótól

Napfény szikkasztotta fakorláton támaszkodva beszívni a tenger sós és napos illatát olyan dolog, amit már holnap csinálnánk. Ebben a videóban az olasz régió nem valami távoli vágyálomnak tűnik, hanem tapintható, szagolható, ízlelhető valóságnak.

Nem véletlenül hívják Olaszországot Il bel paesének, azaz A szép országnak, és a számtalan bizonyíték mellé még egyet feltűz a zöld-fehér-piros zászlóra Oliver Astrologo ezzel a mágikusan szép videóval. Puglia déli régiójának minden kis szépségét sikerült lencsevégre kapni, a végeredmény pedig egy olyan nagyszerű kisfilm, amely után erős kényszered lesz végigsimítani a képernyőn, annyira élő és igazi.

Alig várunk, Olaszország!

vimeo | il bel paese | olasz | puglia | régió

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom