Close
Balaton-Ady Endre est + Balaton színházi koncert a Trip hajón

Balaton-Ady Endre est + Balaton színházi koncert a Trip hajón

Ez a program hivatalos neve, és első ránézésre kicsit zavaros, de kikódoljuk: a kultikus Balaton együttes Ady Endre-tematikájú estet tart a Bem rakparton parkoló Trip névre hallgató hajón.

Kicsit bővebben: a Víg Mihály nevével fémjelzett legendás Balaton együttes különleges, két részből álló estje a budapesti Trip hajón. A műsor első felében a száz éve elhunyt Ady Endre verseit hallhatja a közönség a Balaton együttes előadásában.

Ady Endre és egy másik Mihály

Az est második felében olyan Balaton-számokat játszik a zenekar különleges hangszerelésben, amelyeket ritkán adnak elő, illetve más köntösbe öltöztetve kerülnek színpadra a dalok.

Csak ülőhelyek vannak az estre, a nézőszám limitált, így aki részt szeretne venni ezen a különleges esten, nem árt sietnie.

balaton | koncert | ady endre

FOLYTASD EZZEL

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram