Close
Balaton-Ady Endre est + Balaton színházi koncert a Trip hajón

Balaton-Ady Endre est + Balaton színházi koncert a Trip hajón

Ez a program hivatalos neve, és első ránézésre kicsit zavaros, de kikódoljuk: a kultikus Balaton együttes Ady Endre-tematikájú estet tart a Bem rakparton parkoló Trip névre hallgató hajón.

Kicsit bővebben: a Víg Mihály nevével fémjelzett legendás Balaton együttes különleges, két részből álló estje a budapesti Trip hajón. A műsor első felében a száz éve elhunyt Ady Endre verseit hallhatja a közönség a Balaton együttes előadásában.

Ady Endre és egy másik Mihály

Az est második felében olyan Balaton-számokat játszik a zenekar különleges hangszerelésben, amelyeket ritkán adnak elő, illetve más köntösbe öltöztetve kerülnek színpadra a dalok.

Csak ülőhelyek vannak az estre, a nézőszám limitált, így aki részt szeretne venni ezen a különleges esten, nem árt sietnie.

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom