Close
El ne indulj most a Balatonhoz! Két baleset miatt már több mint tíz kilométeres a torlódás az M7-esen

El ne indulj most a Balatonhoz! Két baleset miatt már több mint tíz kilométeres a torlódás az M7-esen

Két baleset is történt az M7-es autópálya Balaton felé tartó sávjában Martonvásárnál; a torlódás több kilométeres.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon ma reggel azt írta:

a két balesetben négy autó ütközött; a műszaki mentést megkezdték, jelenleg csak a külső és a leállósávon halad a forgalom.

A torlódást Martonvásárnál a 7-es főút irányába lehet elkerülni. Az Útinform azt közölte honlapján, hogy a torlódás már több mint 10 kilométeres.

Az Útinfrom szerint az M7-es autópályán – az ellenkező irányban – a Kőröshegyi völgyhíd előtt egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, ezért a 123-as kilométernél a forgalom csak egy sávon halad.

(Fotó: Unsplash)

autópálya | autó | baleset | balaton | m7

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram