Close
Hatalmas pénzeket kereshet, aki bevállalja a kemény munkát az idei balatoni szezonban

Hatalmas pénzeket kereshet, aki bevállalja a kemény munkát az idei balatoni szezonban

Igaz, rendesen meg is kell érte dolgozni.

Ebben az idényben is munkaerőhiányról szólnak a Balaton környéki vendéglátással kapcsolatos hírek, és hiába keresnek folyamatosan embereket nagyon komoly fizetésért, a munka rengeteg – utóbbira pedig  sokan csak ott döbbennek rá – írja a Pénzcentrumra is hivatkozva a 24.hu.

Az idénymunkások a napi tíz-tizenkét órás munkáért havonta sokszázezezer forintos fizetéssel kalkulálhatnak. Ennek ellenére nehéz megbízható alkalmazottat találni, bár szakértők szerint a helyzet nem annyira súlyos, mint az elmúlt években.

Ideiglenesen azért néhány helyen előfordulhat, hogy nem lesz meg az elégséges számú munkavállaló.

(Forrás: 24.hu, fotók: Getty Images)

munka | nyár | fizetés | balaton | milliós

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A kiváló borok és világhírű steakek hazája is megnyitja kapuit a távmunkások előtt

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram