Close
Egészen hihetetlen, de tegnap a Balatontól látszódott az Alpok

Egészen hihetetlen, de tegnap a Balatontól látszódott az Alpok

160-200 kilométerre lehetett ellátni. Még mindig csak pislogunk, hogy ez valóban megtörtént.

A Csodálatos Balaton Facebook csoportban osztott meg Vanatka Martin egy fényképet január másodikán, vasárnap – méghozzá a csoport nevéhez hűen valami egészen csodálatos fotót. A képet Csobánc hegyén készítette a fotós egészen különleges időjárási viszonyok között, ugyanis a hegyről a sümegi vár mögött

látszik a légvonalban 163 kilométerre eső Schneeberg 2076 méteres csúcsa, valamint a távolabbi, mintegy kétszáz kilométerre fekvő alpesi csúcsok is Ausztriában, Graztól északra.

Íme a hihetetlen kép:

(Fotó: Csodálatos Balaton)

FOLYTASD EZZEL
Ezt a légitársaságot kerüljük, ha csak tudjuk
Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom