Close
Egészen hihetetlen, de tegnap a Balatontól látszódott az Alpok

Egészen hihetetlen, de tegnap a Balatontól látszódott az Alpok

160-200 kilométerre lehetett ellátni. Még mindig csak pislogunk, hogy ez valóban megtörtént.

A Csodálatos Balaton Facebook csoportban osztott meg Vanatka Martin egy fényképet január másodikán, vasárnap – méghozzá a csoport nevéhez hűen valami egészen csodálatos fotót. A képet Csobánc hegyén készítette a fotós egészen különleges időjárási viszonyok között, ugyanis a hegyről a sümegi vár mögött

látszik a légvonalban 163 kilométerre eső Schneeberg 2076 méteres csúcsa, valamint a távolabbi, mintegy kétszáz kilométerre fekvő alpesi csúcsok is Ausztriában, Graztól északra.

Íme a hihetetlen kép:

(Fotó: Csodálatos Balaton)

fotó | alpok | Csodálatos Balaton | vár | sümeg

FOLYTASD EZZEL

Hiába az adventi vásár horrorárai, Budapest az egyik legolcsóbb város ezen a télen

Ha Bécsbe utazol a télen, számíts erre!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram